Position: sygdoms > 3 >

symptomer på incisional brok

  

Hvad er en Incisional Brok


En incisional brok resultater fra et kirurgisk ar på maven . ? . Dette ar kan indikere en svækkelse af bugvæggen , som holder organerne på plads . Som et resultat . en del af et organ eller internt organ , såsom en del af maven , tarmene eller tarmen stikker gennem væggen op mod huden Den arvæv som følge af abdominal kirurgi var tyndet takket være en række mulige faktorer : patienten kunne have oplevet voldsom vægtøgning , blive gravid , udført overdreven fysisk aktivitet, der satte pres på maven , eller erfarne kronisk og intens hoste eller opkastning .

Hvad er symptomerne på en Incisional Brok ?


Det primære symptom på en incisional brok er tilstedeværelsen af en bule i abdominale område . Dette er normalt smertefri , selvom det kan blive bud eller dunk under fysisk aktivitet , der bruger de centrale muskler i underlivet . Hvis det brok kan skubbes tilbage på plads , dette er en nedskrives form for brok og ikke alvorlige . Hvis det ikke kan blive skubbet tilbage , betyder det et stykke af orglet er blevet fanget udenfor bugvæggen . Dette er en fængslet incisional brok , og vil omfatte symptomer som ekstrem smerte , opkastning og manglende evne til at have afføring . Denne type incisional brok er meget alvorlig og skal behandles på af en læge med det samme .

Hvordan er en Incisional Brok behandles?


Patienter med incisional brok bør undgå aktiviteter , der belaster mavemuskler . De kan også bære en spær for at holde de støttede brok og forhindre den i svulmende udad . Dette betyder ikke reparere skaden dog . Brok kan kun repareres ved hjælp af kirurgi , kendt som en herniorrhpahy . Denne operation omfatter skubbe orglet tilbage på plads og reparation af bugvæggen . På grund af faren for at genåbne bugvæggen , er restitutionstid for denne operation meget længe. En kirurg kan også indsætte et syntetisk materiale over svækket bugvæggen for at styrke det , som en patch til et dæk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------