Position: sygdoms > 3 >

alternativer til brystimplantater

   Alternativer til brystimplantater , vil altid kunne markedsføres , uanset om de arbejder eller ej . Selvom brystimplantater kirurgi er sikrere end nogensinde før og forholdsvis overkommelig , som kosmetiske kirurgi går , infektion , komplikationer fra bedøvelsen , og mindre end tilfredsstillende æstetiske resultater er altid muligt . I betragtning af alvoren af disse risici , er det ikke overraskende , at forbrugerne er interesserede i selv de mest usandsynlige alternativer til kirurgisk brystforstørrelse

Funktion


Biologisk store bryster er ikke mere feminine end små bryster . Og store bryster producerer ikke mere mælk til en baby end små bryster gør . Mælkekirtler , den primære funktionelle strukturer i brystet , er små og forholdsvis uanselige , medmindre de er fulde af mælk . Naturligvis store bryster forekommer på en kvinde, hvis hun er genetisk disponeret for at have en masse fedtceller i brystet området , og hendes fedtprocent er høj nok til at opretholde plumpness af disse fedtceller .

Misforståelser


Producenter af massage eller sugningsanordninger hævder , at en øget omsætning på brystet området stimulerer vækst . Men den minimale rapporterede stigning i bryst størrelse skyldes formentlig, at midlertidig hævelse og ødem i huden og fedtvæv . Sug ikke kan forårsage en stigning i mængden af fedtvæv i brystet . Interessant nok har sugepumper blevet brugt af ammende kvinder i årtier , men ingen stigning i bryst størrelse er rapporteret som en bivirkning .

Overvejelser


Medmindre de indeholder hormoner , oral kosttilskud og cremer kan ikke ændre de grundlæggende kropssammensætning og hertil kan ikke øge bryst størrelse uafhængig af den samlede vægtøgning . Desuden er over -the-counter cremer aldrig meningen at trænge ind i dybere lag af huden , og hvis de gør det, de er så potentielt farlige som oral medicin . Hormoner som dem i p- piller kan faktisk øge bryst størrelse hos både mænd og kvinder , men disse handle på det endokrine system , og derfor kan have alvorlige bivirkninger .

Potentielle

Nogle læger bruger injicerbar dermatologisk fyldstof som hyaluronsyre til brystforstørrelse . Fyldstoffer øjeblikket er til rådighed i USA er ikke permanent, men længere varige fyldstoffer bliver brugt i Europa, og kan være til rådighed i U. S. i fremtiden . På nuværende tidspunkt er fyldstoffer mest nyttige for korrektion af mindre defekter i bryst form i stedet for en betydelig stigning i mængden .

Teorier /Spekulation

Nogle kosmetiske kirurger føler mest lovende kirurgiske alternativ til brystimplantater er injektion af subkutan høstet fedt fra andre områder af kroppen , ind i brystet området . På nuværende tidspunkt dog er resultaterne meget varierende . Nogle af fedtvæv , kan ikke overleve transplantation , der forårsager ujævn form . Også den fedtsugning procedure, der anvendes til at høste fedtvæv bærer sine egne kirurgiske og kosmetiske risici .

Forebyggelse /Solution

Silikone , vandfyldte eller fiberfyld bh skær er de foretrukne standby på mangfoldige små busted kvinder på verdensplan. Under tøjet , er de 100 procent effektive , absolut sikker og selvfølgelig helt reversible . Men , de ikke kopiere naturlige bryster meget godt i en badedragt , og er ikke nyttig på alle i nøgen . Så kirurger vil fortsætte med at forbedre brystforstørrelse procedurer , og iværksættere vil fortsætte med at sælge alternativer , der kapitalisere på optimisme , selv om de ikke leverer skålstørrelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------