Position: sygdoms > 3 >

helbredende tid for maven hæftning

   År siden . en person, der var meget overvægtige kunne kun henvende sig til kost og motion for at kaste ekstra pounds Dag , men der er flere muligheder for en person , der er yderst overvægtig . For eksempel ,

Time Frame


De fleste mennesker ophold på hospitalet i ca 2 til 4 dage efter mave hæftning . På trods af dette temmelig kort hospitalsophold , kan den samlede inddrivelse tage længere tid . Generelt kan folk forvente at bruge mellem 3-5 ugers inddrivelse tid, før de fuldt ud kan vende tilbage til deres normale livsstil .

funktioner


Hvis du gennemgå mave hæftning , kan du ikke være i stand til at spise i ca 1 til 3 dage efter operationen . Denne ventetid er at give din mave til at helbrede godt . Efter denne ventetid , er det sandsynligt, at du bliver nødt til at begynde at spise blødt mad , før du kan gå videre til en mere regelmæssig kost . For eksempel kan din læge anbefale , at du spiser purerede fødevarer til de første par dage eller uger efter operationen , efterhånden går over i mere solidt valg . Ofte bliver du nødt til at vente omkring 12 uger, før du kan spise normalt .

Overvejelser


Det er vigtigt at overvåge , hvad du spiser omhyggeligt samt hvor hurtigt du spiser det , især for de første 6 måneder efter operationen . Spise for hurtigt kan få dig til at opleve smerte i din maveregion , samt opkastning . At spise for meget kan give lignende problemer . Da maven posen dit oprettet kirurg er meget lille , er det vigtigt at følge hans instrukser om mængden af mad, du kan spise . Normalt vil du have at spise omkring 1 kop fødevarer eller mindre på hvert møde , da dette er alle de nye maven posen holder .

Effects

For de første 6 måneder af helbredende tid efter maven hæftning , din krop kan føle en lille smule anderledes . Ifølge Mayo Clinic , kan patienter opleve krop ømhed og træthed som de helbrede fra mave hæftning . For eksempel kan du føle det som om du har influenza til tider . Du kan også føle kulde og har tør hud . Disse effekter er en del af kroppens reaktion på hurtigere end normalt vægttab . Nogle mennesker oplever også hår tyndere , hårtab og lignende ændringer . Men ikke alle mennesker oplever disse ændringer . Det er muligt, at du vil opleve bare ¨¦n af disse ændringer eller ingen af dem overhovedet. Nogle af disse ændringer kan skyldes ernæringsmæssige mangler , ud til simple reaktioner på vægttab , og din læge kan anbefale et supplement .

Potentielle

Mængden af tid , du bliver nødt til at gå glip af arbejde , mens du helbrede fra mave hæftning afhænger af den type arbejde, du gør. For eksempel , hvis du har en meget stillesiddende job, der ikke kræver tunge løft kan du være i stand til at gå tilbage til at arbejde i så lidt som 3 uger. Men hvis dit job kræver en masse fysisk aktivitet eller tunge løft , skal du muligvis til at blive hjemme i cirka 6 uger. Husk på , imidlertid, at disse tidsfrister er bare gennemsnit , og den tid, du får brug for , afhænger af oplysninger om din operation , din generelle sundhed , og hvor godt du personligt inddrive efter en operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------