Position: sygdoms > 3 >

heling efter hårtransplantation kirurgi

   Hår-transplantation operation har været omkring i en eller anden form siden det 19. århundrede , men det er først for nylig , at det har været brugt som en fuldt kosmetisk procedure for at rette mandlig skaldethed . Mens tidligt teknikker tendens til at give patienten lidt af en " dukke hår " udseende omkring hårgrænsen , kan moderne metoder giver resultater , der er næsten ikke målbart

Fordele


Male skaldethed er en tilstand opleves af mænd ( det meste) , og kan være forårsaget af en lang række faktorer . Disse faktorer omfatter naturlige aldring , ændringer i hormoner og en genetisk disposition for skaldethed . Forskere har fastslået, at DHT niveauer i hovedbunden er hovedansvarlige for tidligt hårtab . Mens cremer og piller kan gøre deres del i at beholde , hvad hår der er tilbage , har de vist sig at være det meste ineffektivt , når det kommer til voksende nye hår , især i hårgrænsen . Når en person er interesseret i voksende nye hår , han ofte vender sig mod hårtransplantation kirurgi , som består i at tage donor hår fra siderne og bagsiden af hovedet ( hvor hår er upåvirket af DHT niveauer ) og sætte det ind i områder, der har behov for det .

Advarsel


Hår-transplantation kirurgi ikke kommer med sin andel af risici , selvom disse risici kan styres ved at vælge en kvalificeret , erfaren kirurg og ved at efterleve de regler, der denne kirurgen opstiller for både forberedelse og helingsprocessen . Selv i bedste fald , er der imidlertid mulighed for komplikationer-som der er med en operation . Infektion kan forekomme , hvilket kan føre til overdreven ardannelse , som vil forblive synlige længe efter den helbredende proces er færdig . Der er også risiko for, at håret transplantationen poder ikke vil finde deres nye hjem egnet . Hvis dette sker , skal operationen gentages . I månederne efter operationen , vil der være en tilpasningsperiode , hvor håret kan se spredte og unaturlige . Dette kan endda ud , eller yderligere operation kan anbefales .

Overvejelser


For at være sikker dit hår-transplantation kirurgi er en succes , skal du vælge din læge omhyggeligt . Der er tilstrækkelig information på internettet , at ingen skulle have at gøre en uvidende beslutning om hvor de skal henvende . Ikke automatisk gå med en kirurg eller kirurgisk facilitet , blot fordi du kan se mere af deres reklamer , og de har bedre priser . Find en kirurg , der har uafhængige henstillinger og en lang historie af med succes at udføre forskellige typer af hår transplantation .

Forebyggelse /Solution

For at gøre kirurgi og helingsprocessen så smertefri og gnidningsløst som muligt , følg hvert af dine kirurg instruktioner til punkt og prikke . En af de store inhibitorer til en glat opsving er ryge cigaretter . Rygning fungerer som en vasokonstriktor , hvilket betyder at det strammer blodkar , hvilket gør det vanskeligere for blodet at flyde til hovedbunden . Transplantationen vin vil afhænge af sunde blodgennemstrømning til at helbrede og vokse ordentligt . Hvis du er ryger , anbefales det at du lukker mindst 2 uger før operationen .

Tidsramme

Et element af ømhed vil ledsage helingsprocessen . Denne ømhed og smerter kan som regel kontrolleres med smertestillende medicin ordineret af lægen . Bandager kan eller ikke må anvendes , afhængigt af de teknikker, lægen bruger i operationen . Hvis bandager bruges, vil de generelt blive fjernet ca 1 døgn efter den vellykkede operation . Sting vil forblive på plads for omkring en uge . Du vil sandsynligvis få lov til at forsigtigt vaske håret 2 dage efter operationen . Mange læger anbefaler , at du venter mindst 3 uger til at udføre enhver form for anstrengende aktivitet eller motion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------