Position: sygdoms > 3 >

hvordan de vil finansiere elektiv kirurgi

   Kirurgi er dyrt . Heldigvis er de fleste mennesker har en sygeforsikring til at dække omkostningerne . Forsikringspolicer betale for præ-operativ pleje , post-operative pleje og alle andre kirurgi-relaterede udgifter . Men i tilfælde af elektiv kirurgi , er forsikringsselskaber selektive . De vil dække nogle elektive operationer . Men hvis du vil have en kosmetisk kirurgi som brystforstørrelse , Fedtsugning eller ansigtsløftning , er du nødt til at arrangere din egen finansiering
1 .
Kontroller at se, om din forsikring dækker elektive operationer . Der findes to forskellige typer af elektive operationer . En person kan have en medicinsk tilstand , der forårsager alvorlige rygproblemer og vælger at have foretaget en operation for at korrigere tilstanden . Selv om dette ikke er en medicinsk nødsituation , vil forsikringsselskaberne betaler bekostning fordi det er en ægte spørgsmål om sundhed . På den anden side , hvis en person vælger at have foretaget en operation for at forbedre sin fysiske fremtoning ikke forsikringsselskaber ikke dækker udgifterne .
2 .
Ansøg om plastikkirurgi finansiering . Hvis du har brug for penge til at betale for en elektiv kosmetisk kirurgi , kigge efter en plastikkirurgi lån . Finansieringsselskaber såsom Kirurgi Lån specialiseret i kosmetiske lån , og de vil give dig kontanter til at betale for procedurer, såsom bryst udvidelsen , næse kirurgi , brystreduktion og fedtsugning .

3 .

Etablere en betaling plan med lægen eller hospitalet . Nogle læger og hospitaler er parat til at nedsætte en betaling planen. Du er forpligtet til at betale et bestemt beløb hver måned , og nogle faciliteter tilbyder ingen interesse for de første seks til 12 måneder . Læger og hospitaler kan udføre en kredit kontrollere og anmode om en udbetaling .
4 .
Brug et kreditkort . Hvis du har en lav rente eller nul-rente kreditkort , kan du bruge det til at betale for din elektiv kirurgi . Før aflæse kortet , udtænke en payoff plan . At grunden til, vil du ikke blive hængende med gælden i årevis .
5 .

Udnyt hjem aktieoptioner . Der er fordele for ejerboliger . Og hvis du har en betydelig egenkapital i din ejendom , søge om kontant -out realkreditlån refinansiere eller hjem ansvarlig lånekapital , og bruge pengene til at betale for din elektiv kirurgi . Disse lån har en lav fast rente . Derfor renten er lavere end kirurgi lån , og de fleste kreditkort .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------