Position: sygdoms > 3 >

hvordan du fjerner en kirurgisk dræn

  Mange kirurger forlade dræn efter kirurgiske indgreb . Din læge kan bede dig om at fjerne dine afløb derhjemme , når det er klar til at komme ud

Du skal bruge: .
sprit eller brintoverilte
. Saks.
Gaze .
Båndet.


1 .
Vask dine hænder med sæbe og vand .
2 .
Gør dig bekendt med dræn , enhver dressinger på plads, og sutur og /eller anordning holder afløbet på plads . De fleste afløb holdes på plads af en enkelt sting , der går igennem huden , og derefter omkring afløbet .
Hvis du ikke kan nå afgangen webstedet selv , kan et familiemedlem eller en ven hjælpe dig .

3 .
Rens afløb exit site med sæbe og vand , sprit eller brintoverilte . Dette kan brodden en smule .
4 .
Hvis din afløb holdes på plads af en klæbrig dressing , bandagen forsigtigt fjerne . Træk ikke løbe ud endnu .
Hvis din afløb holdes på plads af en søm , vil der være to stykker snor , der kommer gennem huden . Cut en brik i sting med din saks så tæt på huden som muligt . KUN skære en SIDE AF SØM . Hvis du skærer begge sider , kan du efterlade et stykke af sutur materiale under huden .
5 .

Break suge på pæren ved at fjerne stikket og gør det muligt at udvide .

6 .
Træk afløbet tæt på huden . Det kan føles som om det ikke er i bevægelse på alle på første-fortsætte med at anvende konstant , et fast tryk . Afløbet vil " give " og så kan det fjernes nemt . Fortsæt med at trække afløbet , indtil det er helt ude .
Bortskaf afløb og eventuelle gaze i skraldet .
7 .
Læg et stykke gaze afgangen stedet og fastgør det på plads med et stykke tape .
Når du er færdig , skal du sørge for Vask dine hænder med sæbe og vand

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge, før du tager dit afløb selv-. hvis det fjernes for tidligt , der kunne være væsentlige komplikationer . Din læge ønsker måske at vide, hvad produktion har været de sidste par dage før han beslutter , hvorvidt afløb er klar til at blive fjernet .
 • afløb hjemmeside kan dræne en lille mængde væske i 1-2 dage efter afløb er fjernet-vær ikke bange , det er helt normalt . Sitet vil udvikle en sårskorpe . sidste ende vil falde , da huden heler hullet lukket
 • Hvis du er tilbøjelig til at besvime eller får " omtåget " med medicinske procedurer , så sørg for du er siddende og har nogen med dig , mens du fjerner din afløb .
 • Hvis din læge har ordineret antibiotika for dig , mens afløbet er på plads , bør du fortsætte med at tage dem i 24 timer efter den er fjernet .
 • Vent 24 timer efter afløb er fjernet til brusebad .
 • Hvis afløbet pauser eller om du er bekymret for, at nogle stadig er tilbage indeni, skal du kontakte din læge eller læge kontor så hurtigt som muligt .
 • Hvis du på et tidspunkt er usikker , føle som om noget er galt , eller er bekymret , skal du kontakte din læge eller læge kontor .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------