Position: sygdoms > 3 >

hvordan du fjerner polypper at dræne væske bag ørerne

   De polypper er en masse af blødt væv placeret på bagsiden af halsen ved udgangen af næsehulen . Polypper funktion for at hjælpe med at undgå halsinfektioner hos spædbørn og stop funktion efter omtrent tre år . Den polypper bliver ofte hævede og inficerede blokere passagen , der dræner væsken bag ørerne forårsager øreinfektioner . Dette kan være den vigtigste grund til at kirurgisk fjerne polypper

Du skal bruge: .
Kirurgisk instrumentsGeneral anesthesiaSurgical spongesAdenoid curette


en . .
Patienten ( som regel børn ) bringes ind i operationsstuen og placeres på operationsbordet i liggende position . Generel anæstesi administreres og en endotrakealtube er placeret .

2 .
En særlig mund gag designet til at udsætte mundhule og svælg er indsat . Halsen er hyperextended og gag er understøttet på en Mayo står til at bevare eksponeringen .
3 .
mundhulen og svælget er visuelt inspiceres for eventuelle afvigelser . De polypper kontrolleres ved hjælp af en tand spejl . En særlig instrument kaldet en adenoid curette bruges til punktafgifter på polypper fra halsen og fjernet .
4 .

Det område, hvor polypper blev fjernet er spækket med kirurgisk gaze for at kontrollere blødning . De er efterladt på stedet i flere minutter og fjernes . Området er inspiceres for at sikre en fuldstændig fjernelse af alle adenoid væv . Området kan ætses for at kontrollere de resterende blødningen .
5 .
Munden gag er fjernet, og patienten fremgår af anæstesi . Patienten fjernes fra operationsbordet og overført til inddrivelse området .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------