Position: sygdoms > 3 >

hvordan et hjerte tørn arbejde ?

  

Installation af Ryle


Når en arterie er blevet blokeret , en kardiologisk ( hjerte ) stint er ofte behandlingen anvendes. Heart stints er installeret i 70 procent af koronar angioplastik operationer . Det tørn er et rør lavet af metalnet . Den stint er sammenbrud omkring angioplastik ballonen . Under operationen ballonen er sat ind en arterie og guidede på plads . Når det er nået til den blokering ballonen er oppustet og masken udvider . Det låser i en åben position og er fortsat . Den angioplastik ballonen er deflateres og fjernes fra patienten .

Når oppustede


Med den udvidede mesh , er blokken presses mellem metal og den indvendige side af venen blodet er i stand til at bevæge sig frit . Der er to slags hjerte stints : metal og narkotika-sk . Det stof-sk stints er belagt med medicin over det metal, der vil opløse langsomt og hjælpe med at forhindre stint bliver blokeret af nye kolesterol indskud . Inden for et par uger foret inde i venen vil vokse i de stint og hjælpe med at holde det på plads .

Fastholde Ryle


For mindst 4 uger efter operationen , skal patienterne ikke udsættes for en MR-scanning . Det magnetiske felt i MRI kan forårsage metal til at blive fortrængt . Stints er i risiko for at få tilstoppet . For at opretholde den åbne arterie , er blodfortyndende medicin såsom aspirin og clopidogrel bruges . Foderet lav i kolesterol vil også hjælpe forlænge levetid stint .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------