Position: sygdoms > 3 >

hvordan man bliver højere ved led forlængelse

  Kort mennesker har prøvet så mange ting at være højere . De har prøvet at vokse-høj sirup , strække udnyttelsestidspunkter og elevatorer . Men somethime de vokser syge og trætte af det . Kom led forlænge er en permanent måde at blive højere . Llizarov er en metode , der skal højere . Andre metoder er til rådighed . Jeg har fundet denne hjemmeside for at kontrollere alle former for lemmer forlænge http://www. howtobetaller. com/limb-lengthening-procedures. html

Du skal bruge: .
Penge
Tid .
Følelsesmæssige strengh og udholdenhed .
Psykologiske strengh og udholdenhed .

Bestemmelse .


1 .
Forskning og forberedelse
Første ting du skal gøre er at spare penge . Ikke kun for den faktiske procedure , men for penge til at betale dine regninger ikke er relateret til din medicinske regninger . Husk, at inddrivelsen kan tage omkring 6 måneder, som du vil være ude af arbejdet, medmindre du er selvstændig , så du kan arbejde fra hjemmet . Du kan spørge tidligere patienter . Jeg har fundet denne hjemmeside , og han opkræver 2,00 dollar for et spørgsmål . Det kan se dyrt , men alle spørgsmål er virkelig meget hjælpsom . Check http://www. howtobetaller. com . Du bør også indstille den bedste sygesikring for dig bare i tilfælde af at der er nogle komplikationer . Du vil også nødt til at forske i bedste læge og hospital . Dit budget kan påvirke dit valg .
to .

selve operationen
Når du forpligter operationen , er der ingen vej tilbage . Dette er grunden til trin 1 er meget vigtig . Operationen tager normalt omkring 6 timer. De vil sætte dig til at sove . Det afhænger til din læge og hospital , smertebehandling vil tage sig af smerte . Du vil blive justere din eksterne rammer omkring dine ben til at vokse højere lidt efter lidt hver dag .
3 .
Recovery
Walking er den bedste måde for fysisk terapi . Walking fremmer heling og konsolidering af dine knogler .

gode råd og advarsler


 • Må forskning og forberedelse .
 • Spar penge , fordi du er ikke alene betale for den medicinske regninger , men også din faste månedlige regninger . Husk , at du ikke vil blive arbejdet i flere måneder , medmindre du er selvstændig , der giver dig mulighed for at tjene penge fra arbejde .
 • Spørg tidligere patienter . Se http://www. howtobetaller. com . Det kan koste nogle penge , men det er virkelig nyttigt .
 • Opsæt en god Helth forsikringsdækning bare i tilfælde af at der er komplikationer .
 • Hvis du går uden for landets grænser , skal du sørge for at bringe tingene at gøre dig travlt og produktiv såsom bøger og bærbar computer med hi-fi forbindelse .
 • Eksterne fixators kan forårsage infektioner , så det er meget vigtigt at forske for en god læge . Endnu en gang spørge tidligere patienter, der kan besvare spørgsmål om llizarov procedure . Det er virkelig det værd-. især med denne meget undvigende procedure
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------