Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig til knæalloplastik

   Hvis dit knæ er alvorligt beskadiget af gigt eller en skade , og det er svært for dig at gøre simple daglige aktiviteter , såsom gåture og trappegang , og hvis medicin ikke længere er nyttige , så er du måske nødt til at gennemgå en knæoperation.
1 .
Du skal have en medicinsk vurdering og undersøgelse for at fastslå , om du er en god kandidat til en knæalloplastik . Normalt vil du have en komplet fysisk undersøgelse for et par uger før operationen . Dette vil hjælpe dem med at beslutte , om der er nogen komplikationer forhindrer dig i at få operationen . Dette kan omfatte blod og urin prøve og en hjertekardiogram .
to .
Sommetider i en knæalloplastik du kan miste mere blod end du egentlig burde . Så kan du blive rådet til at donere dit eget blod før operationen . Denne måde , vil det blive gemt i tilfælde af at du har brug for blod efter din operation .

3 .
Din ortopædisk kirurg burde vide hvilken medicin, du tager . De vil fortælle dig , hvilke du skal stoppe med at tage , og som du bør fortsætte med at tage før operationen . Dette er meget vigtigt, fordi nogle medikamenter for gigt en tendens til at fortynde dit blod . Du ønsker ikke tynd blod før en operation .
4 .
Selv en infektion efter knæalloplastik er lav , kan det ske . Hvis det er tilfældet , kan den træde i blodbanen . Du skal have en tand check -profil for eventuelle væsentlige tandsygdomme , herunder tandudtrækninger og parodontale arbejde inden din samlede knæalloplastik for at forhindre en infektion .
5 .

Normalt efter denne operation vil du være i stand til at gå med krykker eller en rollator meget snart . Men du vil stadig brug for hjælp til et par uger . Hovedsageligt med badning og andre huslige gøremål . Derfor , hvis du bor alene , bør du tale med din kirurg 's kontor om arrangementer til at have en vis bistand kommer til dit hjem . Der kan også være en chance for du vil gå til en facilitet til at inddrive før de går hjem . Denne indstilling kan være bedst, hvis du ikke har venner og familie, der kan hjælpe dig .
6 .
Der kan være nogle ændringer, skal du gøre i dit hjem , før operationen . Hvoraf nogle omfatter : håndlister i dit badekar og en bruser sæde til badning . En stol , der vil være behageligt for dig at sidde det , men let at komme ud af . Sandsynligvis en med våben . En taburet til at hvile dine ben på . Et toiletsæde riser med våben .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------