Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan genoprette fra makulært rynke peeling & kirurgi

  Macula rynke er en øjenlidelse , der normalt rammer mennesker over 50 . Diabetes , udsendte nethinden eller øjenbetændelse kan forårsage væske i øjet til at trække væk fra nethinden . Den resulterende rynke på overfladen af nethinden kaldes en macular rynke . For de fleste mennesker , er det kun lidelse forårsager milde forvrængning eller sløret syn . I svære tilfælde det centrale syn , den del, der anvendes til at læse og køre , kan blive grå eller fordrejes til det punkt, hvor operationen er nødvendige for at rette det
1 .
Vær opmærksom på , at lige efter operationen vil der være en lille luftboble i øjet . Dette vil i sidste ende blive absorberet , men indtil da kan det synes som om du er på udkig gennem vand . Det kan hindre vision for et par uger før de forsvinder . Må ikke flyve eller svømme , mens gassen boblen er i øjet.
2 .
Undgå at berøre , gnidning eller bumpe øjet , indtil det er helet . Ømme og kløe i øjet er fælles , mens det heler . Du kan forsigtigt resten kolde omslag over dine lukkede øjne til at hjælpe . Smertestillende medicin, godkendt af din læge kan også lindre ubehaget .

3 .
Overvej alternativ helbredelse techiniques såsom Reiki . Reiki , en form for energi healing , er dokumenteret, at støtten i genrejsning efter kirurgi . Reiki praktiserende læge behøver ikke at røre øjet til at udføre healing . Undersøgelser viser, at energi healing hastigheder inddrivelse tid , såvel som reducerer smerte .
4 .
Rest . Tillad øjet tid til at helbrede fuldstændigt. Fjerner ikke bandager tidligt . Efter bandager er fjernet , undgå trættende for øjnene .
5 .

Beskyt dine øjne . Patienter , der har haft opereret for Macula Punktering er i risiko for at udvikle grå stær . For at undgå at udvikle grå stær , beskytter dine øjne mod ultraviolet ( UV ) stråling ved at bære solbriller når du er uden . Hertil kommer , rygestop , undgå tunge drikke og spise masser af frisk frugt og grøntsager til at bremse eller forhindre grå stær fra formning .

gode råd og advarsler


 • før indgrebet, diskutere med din læge , hvad du kan forvente .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------