Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan genoprette fra total hoftealloplastik kirurgi

  Jeg har været igennem to Total Hip Udskiftninger i mit liv indtil nu, og det sværeste er at vågne op på hospitalet og fysioterapi . Jeg vil sige , at sammenlignet med 8 år siden operationen har avancerede så meget , at opholdet på hospitalet , er begrænset, og du kan være oppe og gå inden for 3 uger! Snittet er den sværeste del ærligt . Holde det fra at blive våd og sørge for du holder det ordentligt klædt

Du skal bruge: .
Mindst 4 puder
. gammelkendte ark .
en rollator .
en stok .

rejst toiletsæde .
brusebad bænk .
overdimensioneret pyjamas .
bøger eller aktiviteter at gøre .
transport .

en badedragt .
adgang til en pool.
flip flop sko eller hjemmesko .


1 .

Når du går ind på hospitalet sørge for at bringe dit Walker , aktiviteter , og den mest overdimensionerede comfy pjs du kan . Du vil blive hævet efter operationen og vil gerne noget, der ikke rører din hofte . Personligt var jeg også meget følsom og anmodede om at få Demorall i stedet for morfin som min smerte killer , og forskellen er KÆMPE ! Med Morfin du stadig følte det værste smerte nogensinde , men med Demorall jeg var vågen og opmærksom og i stand til at tale med mine venner og familie uden at passere ud og næppe bemærket smerten .
2 .
Bøj aldrig seneste 45 grader! Medmindre din læge siger det er ok . . . gør det ikke . Og lyt til din læge ikke sygeplejersken eller fysioterapeuten . Deres læge sætte det implantat i , og vil vide præcis, hvad de skal gøre.
3 .
Vær forberedt på en masse tv- tid . Hvis du er normalt en meget aktiv person din opsving vil være den længste tid på at føle klogt . Du vil have dagen for at blive deprimeret og dage af lykke . Uanset bare huske på, at du er ved at komme , og det er en midlertidig sat tilbage .
4 .
Mens sover du får brug for 2 puder mellem knæene og en mellem dine ankler til at lægge på din side komfortabelt . Du skal muligvis også en til at holde sig til maven for at minde dig om, at du ikke kan bøje benene op for langt .
5 .
Hvis du har adgang til en pool Jeg vil foreslå at deltage 2 eller 3 fysisk terapi-sessioner , og derefter gøre det på din egen med en ven til at tage dig . Det er billigere og så længe du kan få terapeuten til at vise dig de bevæger dig er gyldne . Puljen terapi er den bedste , da det langsomt giver dig modstand og det er vægtløs , så det ikke gør ondt . Jeg varmt anbefale det !
6 .
Hvis du er tilbøjelig til at være overvægtig se , hvad du spiser . Du er ikke bevæger sig , så du får , hvis du ikke passer på. Du behøver ikke så mange kalorier som du ikke vil brænde dem, du får .
7 .
Når du er i stand til at gå med en stok ville jeg anbefale at gå på 5 minutter fritid går at komme i gang . Eller ved hjælp af en elliptisk maskine er ok at .
8 .
Der vil være et lys for enden af tunnelen , og hvis du har levet med smerter i lang tid vil det give nogle meget behov relief .

gode råd og advarsler


 • finde ud af din støtte før operationen . Du får brug for hjælp . Det er ikke noget, man kan gøre alene . Hvis du har brug for at ansætte en sygeplejerske , der ville arbejde for.
 • Enhver beslaglæggelse værd at gøre er langsom . Hold dit temperament med dine venner og mens du kan føle en lille hytte feber , skal du ikke forsøge at sælge noget eller gøre nogen store beslutninger .
 • Jeg ved, det lyder slemt , men har en afføring , før du forlader på hospitalet. Hvis du ikke har haft en fortælle sygeplejerskerne, at du har brug for et afføringsmiddel eller en diahretic . Hvis du venter , kan du ende op med den værste forstoppelse nogensinde, og vil ende op med hæmorider .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------