Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vælge mellem silikone og saltvand brystimplantater

   Valget mellem silikone og saltvand brystimplantater er en vanskelig beslutning for mange kvinder , mest fordi der er en masse forvirring om, hvordan sikker silikoneimplantater faktisk er . Alle ved, de har FDA-godkendelse , men der er rapporter om, at de er usikre . Hvad er forskellen mellem implantaterne ? Hvordan gør du det rigtige valg for udseende og sundhed
1 .
Forstå , hvordan de to typer af implantater er placeret i dit bryst . med saltvand , udfylder en læge indsætter en pose og det med saltvand , indtil den ønskede størrelse er nået for hver bryst , og han forsegler posen og dit bryst . Med silikone , er implantater fyldte og allerede beseglet, da lægen indsætter dem. En fordel ved saltvand er, at de kan tilpasses til enhver tid ved blot at åbne og lukke saltvand posen for at tillade mere eller mindre flydende . Med silicone, har hele posen , der skal udskiftes, hvis du ønsker en forandring .
2 .
Du bør også forstå, hvad der er i poser . Saline implantater er fyldt med saltvand . Din krop har allerede masser af salt og masser af vand i den, så hvis en saltopløsning taske lækker, kun lidt skade gjort til kroppen . Silikone poser er fyldt med silikone gel , noget som ikke findes i kroppen . Lækage fra disse poser kan forårsage bindevæv skade , men ingen undersøgelser har fundet silikone gel til at forårsage kræft eller neurologiske skader .

3 .
I USA er der aldersbegrænsninger for , hvem der kan få som type implantat . Saline er tilgængelig for alle 18 år eller ældre , men du er nødt til at være mindst 22 for silikone . Grunden til denne begrænsning er , at en kvindes bryster stadig vokser i løbet af hendes 20 's, og så justerbar implantater er bedre .
4 .
trods af visse af risikoen for silikoneimplantater , patienter vælger dem , fordi de efterligner virkelige brystvævet så meget bedre end saltvand implantater . Saline implantater kan se og føles som vand balloner og måske endda ripple . Nogle patienter rapporterer, at de kan høre saltvand skvulpende rundt . Saltvand implantater også deflatere hurtigt, når de forår en lækage , mens silikone vil holde sin form længere , hvis de skulle gå i stykker. Silikone anbefales til små breasted patienter .
5 .

Silikoneimplantater kan koste omkring $ 1500 mere pr bryst end saltvand , selv om begge implantat muligheder stadig koste tusindvis af dollars . Heldigvis er bankerne mere åbne over for udlån til kosmetisk kirurgi i disse dage .
6 .
Uanset hvilken type implantat , du vælger , indse, at de bliver nødt til at blive erstattet med tiden . Nogle kvinder kan holde dem så længe som ti år uden at behøve en forandring, men de fleste kvinder bliver nødt til at erstatte dem meget hurtigere . Alle tasker i sidste ende vil lække og komme ud af form . Som du alder og din rigtige væv afskalninger, vil implantaterne ser dårligt , så du skal ikke tænke på dem som faste tilbehør .
7 .
Tal med din kirurg om de forskellige muligheder og gøre masser af forskning på egen hånd , før du foretager denne store beslutning .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------