Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , om gastrisk ærme er det rigtige for dig

  Den lodrette ærme gastrektomi , også kendt som gastrisk ærme og VSG , vinder i popularitet . Når du overvejer vægttab kirurgi , der er mange muligheder derude . Det kan være svært og forvirrende at vide, hvilken du skal vælge . Mavens ærme kombinerer nogle af de mere ønskelige aspekter af andre operationer som gastric bypass og lapband og eliminerer nogle af ulemperne for dem
1 .
Læs alt det, du kan finde på maven ærme . Vide præcis , hvad der er involveret , vil hjælpe dig træffe en informeret beslutning . Der er en masse information på internettet og endda videoer af en VSG udføres på youtube . Der er også en bog med titlen Vægttab Kirurgi for Dummies . Et link til den er blevet fastsat i ressource nedenfor .
2 .
Besøg vægttab kirurgi fora og blogs , som vægttab kirurgi patienter . Obesity Hjælp har fora for alle de forskellige former for overvægtige operationer . Den lodrette ærme gastrektomi forum er stor og meget aktiv . De vil med glæde besvare spørgsmål.

3 .
Find og besøg blogs af folk, der har været igennem VSG . Foretage en søgning på Google blogs , og du vil finde dem . Læs hvad de har at sige og vær ikke bange for at stille spørgsmål om gastric ærmet ved at give kommentarer .
4 .
Besøg en lokal vægttab kirurgi støtte gruppe og lytte til deres erfaringer med forskellige bariatric operationer og gastrisk ærmet i særdeleshed .
5 .

Find en velrenommeret kirurg , der er erfaringer med gastrisk ærme . Han skulle have et personale , der vil besvare eventuelle spørgsmål, du har . Gå til din første aftale med spørgsmål i hånden , være parat når kirurgen kommer ind , så du ikke mister din chance for at bede dem om alt det , du ønsker at vide om gastrisk ærmet .

gode råd og advarsler


 • altid følge rådgive af din læge.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------