Position: sygdoms > 3 >

hvordan man mindsker incisional ar

  Blevet opereret for nylig , og om, at den kan forlade en grim ar ? Her er mit tip at mindske risikoen for , at der sker

Du skal bruge: .
Ren kakaosmør eller
. Kakaosmør fløde .


1 .

Før du begynder at enhver form for lotion , cremer , eller andet produkt program skal du sørge for at konsultere din læge eller kirurg . Hvis du har allergi , være forsigtige med et nyt produkt og se efter tegn på allergiske reaktioner . Når du har været ryddet af din læge eller kirurg du kan fortsætte med disse enkle tips til at tage sig af din nye indsnit for at undgå grimme ar .
to .
Nogle mennesker har en tilbøjelighed til at keloid ardannelse , og i disse individer disse skridt kan ikke hjælpe på alle . I min personlige erfaring med mange forskellige kirurgiske incisioner , har jeg altid fulgt min metode . Det er en enkel og billig måde at behandle din nyligt helede indsnit . Der er mange cremer , potions , cremer og lover derude , og jeg har prøvet flere . Men sandheden er, at der ikke er noget bedre end hvad naturen har givet.
3 .
True kakaosmør , ikke nogen erstatning er hemmeligheden . Brug pinden af smørret ofte hele din dag , og massere det ind som tolereres . Sig du ikke kan finde 100 % kakaosmør og derefter bruge den tykke kakaosmør fløde ( har en højere procentdel af smør i det) og som en sidste udvej kakaosmør lotion . Bottom line , jo højere procentdel af rene kakaosmør , jo bedre du arret vil se og føle . Jeg elsker lugten , fornemmelsen , evnen til at arbejde ved at massere en meget mør område med denne vidunderlige og naturligt produkt .

gode råd og advarsler


 • Altid konsultere en læge inden anvende eventuelle lotion , creme eller anden behandling til en incisional område . Det skal være helt helbredt uden åbent område , og ikke et gammelt ar ( selv om det ikke ville skade at prøve ) . Allergi kan være et problem for følsomme mennesker , være forsigtige og holde øje med reaktioner .
 • Vær sikker på at din læge har ryddet for dig at placere salve eller creme på det angrebne område . Se eventuelle rødme , udslæt eller irritation og afbryde omgående .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------