Position: sygdoms > 3 >

hvordan man overlever vægttab kirurgi

  Mens vægttab kirurgi kan være en løsning på fedme , er det ikke den nemme vej ud . Du er nødt til at arbejde hårdt på det at blive en succes . Et af de vigtige tidspunkter er lige efter operationen . Overlevende den første uge eller to efter kirurgisk vægttab kan være svært , hvis du ikke er forsigtig
1 .
Shop for din første uge hjem efter operationen , før du går til hospitalet . Din smag kan ændre så har flere smagsvarianter af protein drikke på hånden såvel som klare supper . Vær sikker på , at du har en varmepude . Det kan hjælpe med smerter fra gas , der anvendes under kirurgiske vægttab procedure .
2 .
Lyt til vejledningen , når du bliver udskrevet fra hospitalet . Har din escort lytte så godt, fordi du sandsynligvis vil tage smertestillende medicin . Vær sikker på at bringe hjem skriftlige instrukser og henvise til dem . Også henvise til den litteratur , du har fået før dit vægttab kirurgi af din læge .

3 .
Hold hydreret . Tag lillebitte tåre hele dagen eller sutter på is chips . Gør hvad du behøver at gøre for at få dit vand ned . Du vil være fint uden at spise , men du skal drikke fra den første dag hjemme . Dehydrering er den hyppigste årsag til en tur tilbage til hospitalet efter vægttab kirurgi .
4 .
Efter din kirurgisk vægttab procedure stå op og flytte . Blodpropper er en almindelig komplikation efter operationen og bevæger sig og gå , kan hjælpe med at forhindre dem . Du må ikke lyst til det , men du skal gå hver time i løbet af dagen , medmindre du sover . Det vil også hjælpe dig med at inddrive hurtigere og føle sig bedre .
5 .

Følg lægens kost retningslinjer for efter vægttab kirurgi . Må ikke omstrejfende ! Husk, at du får kun ned en tår eller to eller en bid eller to og føler fyld . Det kan synes meget mærkeligt , men ikke panik . Du kan føle en vis sult i starten, men din krop vil hurtigt at tilpasse sig din lille mave .
6 .
Slap af og nyd din rejse . Du vil føle dig bedre for hver dag, som du kommer til at kende din nye mave . Ved udgangen af den første uge vil du spekulerer på, hvad alt postyret var omkring og nyde resultatet af dine kirurgisk vægttab .

gode råd og advarsler


 • Udnyt al den støtte grupper er tilgængelige for dig , om de er lokale eller online . Det vil sætte dit sind i ro at kunne spørge nogen , der har været igennem det , hvis det du oplever er helt normalt .
 • Vær ikke bange for at ringe til din læge kontor , hvis du har spørgsmål eller brug for noget , det er, hvad de er der for .
 • Spar masser af penge at shoppe med ! Jeg er nede 95 pounds efter mit vægttab kirurgi og har en helt ny garderobe .
 • Følg altid din læge instruktioner!
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------