Position: sygdoms > 3 >

hvordan man skal reagere , når du bemærker eller nogen fortæller dig, at de havde plastikkirurgi

   Under plastikkirurgi er en meget personlig valg for den enkelte. Hvis de vælger at fortælle dig, at det er svært at vide, hvordan de skal reagere. Hvis du bemærker nogen havde plastikkirurgi bør du sige noget ? Denne artikel vil hjælpe dig reagere i disse situationer
1 .
Alle er anderledes i hans eller hendes mening om plastikkirurgi . Mens du kan være helt imod det , når en medarbejder viser op på arbejde en dag og pludselig har en ny næse , det er ikke det rette tidspunkt give udtryk for din mening . Hvis denne person ønsker at dele , de vil. Medmindre det er en meget nær ven er det ikke din virksomhed at spørge dem, hvis de havde plastikkirurgi .
2 .
Hvis nogen fortæller dig, at de havde en kirurgisk ekstraudstyr hvordan skal du reagere ? Igen , ikke skubbe dig mening om plastikkirurgi . De kan fortælle dig , fordi de er begejstrede for deres beslutning , eller måske er de på udkig efter forsikring om, at deres beslutning var den rigtige . Hvis du havde bemærket det er ok at fortælle dem . Sig noget lignende, jeg " troede, du så anderledes . "Det kan være svært at holde dine følelser for dig selv , men prøv . Spørg dem på en ikke-fordømmende måde , " Virkelig ? Hvad fik du beslutter dig for at gøre det ? " eller "Er du tilfreds med resultatet ? "

3 .
Prøv ikke at dømme nogen, fordi de havde plastikkirurgi . Sommetider folk er ikke tilfredse med deres krop , og den eneste måde , de kan , er at ændre det . Det er et personligt valg , og medmindre de spørger din mening på forhånd at holde dine meninger for dig selv .
4 .
Hvis nogen fortæller dig, at de havde plastikkirurgi og derefter spørger , hvordan det ser ud , skal du være taktfuld . Må ikke fortælle dem deres gamle næse set bedre , eller de var fine , hvordan de var før . Man kan sige , "jeg elsker dig, uanset hvordan man ser " eller "Hvis du elsker det , det er alt der betyder noget . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------