Position: sygdoms > 3 >

hvordan opløse syning arbejde ?

  

Hvordan virker opløse Stitching Work


opløse syninger er den proces, sutur humane væv med en sutur materiale , der vil blive absorberet af kroppen . Den sutur materiale , når de udsættes for interne væv , vil blive fordøjet af kroppen som affald . Body enzymer vil nedbryde materialet gennem en kemisk proces . Hastigheden og tid, det tager en sutur , der skal optages , vil afhænge af det materiale , der anvendes til at gøre sutur . Der findes fire almindelige anvendte materialer i dag .

catgut sutur Materiale


Det første materiale , der anvendes til at gøre suturer er catgut . Catgut er et naturligt materiale fremstillet af fåre- indvolde . Dette materiale vil miste sin trækstyrke i 7 til 10 dage efter at være blevet udsat for kropsvæv . Det vil være helt absorberet i 60 til 90 dage .

Polyglactin 910 sutur Materiale


Polyglactin 910 er en menneskeskabt materiale fremstillet som en sutur materiale . Det er en form for syre polymer . Polyglactin 910 vil bevare sin brudstyrke i 21 dage efter at være blevet implanteret i kroppens væv . Det vil være helt absorberet af kroppen i 60 til 90 dage .

Polydioaxanone sutur Materiale

Polydioaxanone er en anden menneskeskabt materiale , der anvendes til fremstilling af sutur . Det er en anden form for polymer . Polydioaxanone vil bevare sin brudstyrke i seks uger og være helt optaget af kroppen i 180 til 210 dage.

Poliglecaprone 25 sutur Materiale

Den seneste tilføjelse til menneskeskabte materialer , der skal foretages til absorberbare suturer er poliglecaprone 25 . Dette materiale bevarer sin trækstyrke strength i 21 dage, og det er helt absorberet af kroppen i 90 til 120 dage
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------