Position: sygdoms > 3 >

komplikationer i maven hæftning

   Mave hæftning kan være svaret for nogle mennesker , der kæmper med svær fedme . Efter at have prøvet sådanne ting som kost og motion , kommer nogle mennesker til den konklusion, at deres vægt problemer er for alvorlige til at behandle med typiske metoder . I sådanne tilfælde kan de henvende sig til kirurger til at skabe en pose i maven , der hjælper dem med at udfylde hurtigere mæt og holder dem fra at spise så meget mad . Desværre er der nogle mulige komplikationer med maven hæftning

Identifikation


Nogle af de fælles komplikationer af maven hæftning er blodpropper i benene , utætte omkring hæfteklammer og brok i snit . Sommetider kirurgi er nødvendig for at løse disse komplikationer . For eksempel kan nogle mennesker opleve en komplikation , der indebærer en for-snæver åbning mellem maven og tyndtarmen . Når dette sker , kan en person behov for at have foretaget en operation for at korrigere det, eller en ambulant procedure , der gør åbningen bredere .

Effects


Ud over de hyppigste komplikationer erfarne efter mave hæftning , der er en bred vifte af andre problemer der kan udvikle sig . For eksempel oplever nogle mennesker en mangel på vitaminer og mineraler eller dehydrering . Nogle mennesker udvikler problemer med at tolerere visse fødevarer , og andre kan opleve at få lavt blodsukker . Nogle mennesker kan endda udvikle galdesten , nyresten og blødning mavesår . Heldigvis er disse komplikationer er mere sjældne .

Overvejelser


Nogle mennesker oplever en temmelig ubehagelig komplikation til maven hæftning , der kaldes dumping syndrom . Med denne komplikation , flytter en persons mad for hurtigt fra maven og gennem tyndtarmen . Dette kan resultere i gastrointestinale symptomer , såsom opkastning og diarré . En person kan også opleve svimmelhed og svedtendens . Oftest, symptomer på dumping syndrom udvikler efter en person spiser slik eller fødevarer , der er højt indhold af fedt .

Potentielle

Nogle folk forventer mave hæftning at være en komplet kur mod fedme . Men det er nødvendigt at se , hvordan du spiser for at undgå nogle af de mulige komplikationer af maven hæftning . For eksempel at undlade at tygge maden godt kunne føre til kvalme og opkastning . Ligeledes , hvis du ikke stoppe med at spise hurtigt nok , du kan opleve disse effekter. Derudover kan drikke en masse sodavand eller frugt juice og andre ting , der er høj i kalorier bidrage til fiasko at tabe efter mave hæftning . Faktisk , hvis du spise for meget på en løbende efter operationen , posen din kirurg skabt kan strække , få dig til at miste de fordele, du forventes af operationen .

Advarsel

Den alvorligste komplikation af maven hæftning er døden . Da maven hæfte er en operation , er det muligt for patienten at dø enten i operationsstuen eller efter operationen . Mens mange mennesker har opereret uden alvorlige komplikationer , er det klogt at diskutere de mulige risici med din læge , før du flytter fremad , som risikerer en tendens til at variere fra person til person . Du for eksempel sådan noget som din alder , generelle helbredstilstand og eventuelle andre medicinske tilstande kan have betydning for , når man overvejer risikoen for at dø af mave hæftning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------