Position: sygdoms > 3 >

komplikationer med mave banding operation

   Mave banding operation kan give en udvej for mennesker, der kæmper med alvorlig obesity. The kirurgi kan være en mulighed for svært overvægtige mennesker , der ikke har været i stand til at tabe sig gennem kost og motion alene . Men der er nogle potentielle komplikationer til at overveje

Identifikation


Når en person har mave banding operation , et alternativ til mave hæftning , hendes læge bruger et band til at adskille en lille del af den øverste maven fra resten af mave , danner en lille pose . Da posen er lille , det hjælper til at begrænse mængden af mad en person kan mageligt forbruge i et møde og får ham til at føle sig mæt hurtigere end normalt . Bandet enheden er indsat i en persons krop gennem et snit i maven .

Misforståelser


Nogle mennesker tror, mave banding operation indebærer kun mindre risiko , da det ikke lyder så skræmmende som mave hæftning . Ifølge Mayo Clinic , betyder det indebærer en lavere risiko for komplikationer end andre typer af gastrisk bypass operation . Dog er maven banding betragtes som en stor operation og kan forårsage alvorlige komplikationer , herunder død .

funktioner


Et potentielle risiko med mave banding er gastrisk perforation . Det er muligt , at maven kunne være revet under operationen. Hvis dette sker , vil en anden kirurgisk procedure sandsynligvis være nødvendigt at løse det. Der er også en risiko for indre eller indsnit infektion med denne operation . Andre risici inkluderer ting som blodpropper , band skred , ukontrollable blødninger og indsnit brok-svagheder i snit .

Effekter

Nogle af de potentielle komplikationer af mave banding er til stede efter operationen allerede har fundet sted . For eksempel er det nødvendigt at forbruge mindre mængder af fødevarer efter denne type operation . Hvis en person overeats , kan han opleve mavesmerter og endda opkastning . En person kan også opleve mindre end optimal vægttab , hvis han undlader at følge sin læge 's anbefalinger med hensyn til at begrænse mængden af mad og drikke han bruger på én gang .

Overvejelser

Nogle gange kan en person vil opleve ernæringsmæssige fejl eller mangler som en komplikation i maven striber kirurgi . Dette kan være på grund af det faktum , at hun kun kan forbruge en lille mængde mad på et møde . At undgå problemer som følge af sådanne mangler, kan en person vælger at tage kosttilskud , der anbefales af sin læge . Dehydrering og lavt blodsukker kan også udvikles som et resultat af ændringer i fødeindtagelse og optagelse af næringsstoffer .

Potentielle

Dumping syndrom kan være en komplikation i maven banding samt andre former for operation for fedme . Med denne betingelse , bevæger maden for hurtigt gennem maven og ind i tyndtarmen . Dette kan føre til symptomer på maveonde , såsom kvalme og opkastning . En person med disse symptomer kan også opleve svimmelhed , voldsomme svedeture og diarré . Ofte dumping syndrom optræder som reaktion på at spise fødevarer med et højt indhold af fedt eller indeholder en masse sukker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------