Position: sygdoms > 3 >

om brok kirurgi

   Et brok opstår , når en del af bugvaeggen eller tarmen buler gennem en tåre i musklen væggen . Brok producere smerter og gør det svært at udføre de daglige opgaver . Brok kan forstyrre blodgennemstrømning og forårsage blokeringer i tarmene . De fire hovedtyper af brok er lyskebrok , Femoral , Hiatal og umbilical . En herniorrhaphy er den kirurgiske procedure udføres for at korrigere en brok . Operationen udføres , når en brok i væsentlig grad hæmmer en persons daglige liv

Typer


Den herniorrhaphy er udført i en af to måder : en åben reparation , eller laparoscopically .
Laparoskopisk kirurgi er mindre invasiv og tilbyder hurtigere restitutionstid . Dette er den foretrukne metode til hernia . Hvis du har gennemgået tidligere abdominal kirurgi , eller har visse medicinske tilstande , kan du ikke være en kandidat til laparoskopisk kirurgi . I dette tilfælde vil en åben reparation anvendes .

Identifikation


Laparoskopisk hernia består af tre eller fire små snit skåret i maven . Kirurgiske instrumenter vil derefter blive indsat gennem rør i maven . Et kamera vil også blive indsat som kirurgen vil se brok og andre organer på en videoskærm på operationsstuen . Gas bruges til at støtte visning . Kirurgen vil derefter arbejde gennem snit til at reparere brok ved suturering et stykke maske over rive og sikre den med kirurgisk hæfteklammer .
En åben reparation sker udefra og ind Kirurgen vil skære en 3-4 tommer snit , uanset hvor brok er placeret . Snittet vil skære gennem alle lag hud og fedt , så kirurgen at se rive . Så maske anvendes til at reparere brok .
Et åbent reparation kan også medføre kirurgen skubbe fremspringende væv tilbage på plads og trækker omgivende muskler til at dække rive , så sy det sammen .

Tidsramme


En herniorrhaphy tager mellem 30 minutter til en time at gennemføre . Yngre patienter har kortere kirurgiske gange .

Overvejelser

De fleste patienter kan vende tilbage til hverdagens aktiviteter såsom brusere og kørsel inden for et par dage . Mens du kan være i stand til at vende tilbage til arbejdet inden for et par dage til en uge , bør enhver anstrengende aktivitet og tunge løft undgås i seks til otte uger .
Undgå at tage bad i de første par dage efter operationen , fordi vandet kan medføre, at huden tape for at frigøre og såret til at åbne .

Advarsel

Hvis du oplever kvalme eller opkastning . feber og kulderystelser , indsnit dræning , svær eller vedvarende smerte , eller en manglende evne til at urinere , bør du kontakte din læge med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------