Position: sygdoms > 3 >

om gastric bypass operation

   Gastric bypass kirurgi er et vægttab procedure for overvægtige mennesker, der har prøvet og undlod at tabe vægt ved hjælp kost og motion . Læger anbefaler normalt gastrisk bypass operation for at fede mennesker , hvis helbred er i fare på grund af deres overvægt . Den vil begrænse mængden af mad , at folk er i stand til at spise , hvilket resulterer i forbruget af færre kalorier og vægttab

. Funktion


Der er et specifikt kriterium for hvem der er berettiget til gastrisk bypass operation . Din læge vil først beslutte , om du ikke er i stand til at tabe sig , uanset at ændre din kost og tilføje motion . Hvis du ikke har prøvet kost og motion , vil højst sandsynligt din læge ikke anbefale dig som en gastrisk bypass operation kandidat . En person skal også have et BMI ( Body Mass Index ) højere end 40 . Et BMI højere end 40 betyder ekstremt overvægtige og sætter en person som en kandidat til en operation . Et BMI på 35 til 39,9 , en person er overvægtig og kan tages i betragtning til operation , især hvis der er sundhedsmæssige problemer på grund af vægten .

Overvejelser


Når der træffes beslutning om gastric bypass operation , vil en læge se på mange forskellige variabler i en persons liv og din livsstil . Patienten vil gennemgå meget detaljerede screeninger for at sikre, at hun er en ordentlig kandidat for denne type kirurgi . En person kan forvente at mødes med en ernæringsekspert , en psykolog , en bariatriske kirurg og en primær pleje læge . Hun vil blive fortalt risikoen for operationen , skal fordele og givet en psykologisk screening at afgøre, om hun mentalt er parat til at håndtere kirurgi og After Effects. Hun kan blive bedt om at stoppe med at ryge , forsinkelse en øvelse program , og at begrænse spise og drikke før operationen . Hun kan også være nødvendigt at få forhåndsgodkendelse gennem et forsikringsselskab for denne type kirurgi , som kan tage lidt tid .

Typer


Gastric bypass operation er en af de mest populære typer af vægttab kirurgi , men det er også en temmelig invasiv procedure . Mange mennesker er nu vælger at have andre former for vægttab kirurgi , der er langt mindre invasive og har en hurtigere restitutionstid . En type mindre invasive vægttab kirurgi er kendt som den Lap Band procedure . Dette sker, når en kirurg steder et band omkring øverste del af maven , dividere maven i to dele . Bandet kan strammes eller løsnes og er generelt gøres som en ambulant procedure med færre komplikationer end gastric bypass . Den Lap Band procedure typisk resulterer i mindre vægttab , og er generelt en langsommere vægttab proces end gastric bypass .

Advarsel

Som med alle operationer, der er risici involveret i at have en gastric bypass . Døden er en risiko for denne operation , og det er rapporteret hos én person ud af hver 200 til 300 , der har opereret . En person skal veje risikoen for dødsfald med resultatet af operationen , som er vægttab og en sundere krop . En anden risiko er ved at udvikle blodpropper i benene . Dette er en risiko , fordi gastrisk bypass operation sker på fede mennesker og blodpropper tendens til at udvikle mere i overvægtige mennesker , hvorfor denne sætter mennesker, der har gastric bypass kirurgi på større risiko for blodpropper i benene . Efter operationen , kan patienten udvikle en tilstand, der opstår, når han spiser for hurtigt eller for meget , hvilket medfører en dårlig mave og til tider opkastning . Der er andre bivirkninger samt lige fra en vitaminmangel , galdesten , nyresten og blødning mavesår .

Effects

Gastric bypass operation har en masse fordele , der skal opfattes og vejes op imod negativer . Gastrisk bypass operation naturligvis tillader en person at tabe sig, men der er andre positive . Mange vægtrelaterede betingelser skal forbedres eller forsvinde helt . En person , der lider af vægtrelaterede højt blodtryk kan se en nedgang i hans blodtryk , da han taber vægt. Sænkning af blodtrykket kan medvirke til at sænke risikoen for at få et hjerteanfald . En persons generelle sundhedstilstand kan også i høj grad forbedres som følge af gastrisk bypass operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------