Position: sygdoms > 3 >

om kosmetisk kirurgi gået galt

   Antallet af kosmetisk kirurgi stiger hurtigere med hvert år, der går i USA . Fra brystimplantater , at læbe forbedringer til restaurering og endda Butt implantater , er amerikanere investerer millioner af dollars i at opnå fysisk perfektion gennem kosmetisk kirurgi . Men selv om disse typer af operationer er populære , kan der være alvorlige konsekvenser , hvis de rette forskning ikke sker på kosmetiske kirurger og procedurer, som de udfører . Læs videre for at finde ud af mere om kosmetisk kirurgi gået galt .

Typer


Bad brystforstørrende job tendens til at være indlysende , når kvinder ramt af denne dårlige form for kosmetisk kirurgi afslører en væsentlig del af kavalergang. Deres bryster vil ofte vise tegn på rislende og rynker på nogle områder , eller kan forekomme for langt fra hinanden på grund af mangelfuld placering af implantater . Nogle forkludrede bryst arbejdspladser kan endda ud som om kvinden har buler i hendes bryster .

funktioner


Defekte ansigtsløftning kan forræderiske . Mens mange mennesker anser denne form for kosmetisk kirurgi som de bliver ældre , kan en dårlig ansigtsløftning ødelægge et ansigt i stedet for at forbedre det . Når folk har har dårlige ansigtsløftning , vil deres hud blive strakt meget stram, og giver den person et udseende af permanente chok . Generelt vil en person med en dårlig ansigtsløftning se ud som huden på hendes ansigt er blevet sled opad mod toppen af hovedet .

alvorlige skader kan forekomme såvel , herunder manglende evne til den person til at flytte hans eller hendes ansigtsmusklerne .

Effekter


Et dårligt udført læbe job kan gøre en person ser ud til at have " fisk læber . " Bedre kendt som " ørreder ålekvabbe , " en dårlig lip job kan opstå som følge af injektion af for meget kollagen eller Restylane i læberne . Dette kan også opstå , når nogen beder om en læber , der gør hendes læber ser alt for stor til hendes ansigt .

Misforståelser

Mens tusindvis af mennesker over hele USA har fedtsugning procedurer gjort for at stramme op løs hud og untoned og fedt områder , kan denne form for kosmetisk kirurgi være yderst farlige for kroppen , når operationen er udført af en uerfaren plastik kirurg . Når en person har haft en dårlig fedtsugning , vil området se klumpet , ujævn og utiltalende .

Forebyggelse /Solution

Der er altid en risiko for komplikationer , når en person beslutter at have kosmetisk kirurgi . Men det er yderst vigtigt, at folk gør grundig research på den kirurg , der skal udføre operationen . Ved at forske en række kirurger , kan risikoen for en dårlig kosmetisk kirurgisk procedure falde betydeligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------