Position: sygdoms > 3 >

om lap band kirurgi

   Skødet band kirurgi er en form for vægttab kirurgi , der begrænser størrelsen af en patients mave ved at stramme maven med et band . Ved at begrænse størrelsen af maven , mængden af mad patienten kan indtage på én gang, er også begrænset . Proceduren er minimalt invasiv , reversible og tager omkring en time at udføre , hvis der ikke er nogen komplikationer

Historie


Lap band kirurgi blev godkendt i USA i juni 2001 af FDA . Sine forgængere , gastric bypass og gastroplasty , er irreversible kirurgi at omdirigere fordøjelseskanalen til at holde de fleste fødevarer fra at blive absorberet af kroppen . Disse operationer havde potentiale for alvorlige komplikationer som følge af underernæring og endda førte til døden i nogle tilfælde . Lap band kirurgi blev introduceret til at give en mindre invasiv alternativ, som var reversibel og ikke omdirigere fordøjelseskanalen .

Funktion


Lap band kirurgi er brugt til at fremkalde vægttab i overvægtige . Bandet er placeret mod toppen af maven og skaber en to-ounce pose , der begrænser mængden af mad, man kan forbruge . Dette bevirker, at patienten til at føle sig bedre hurtigere , mens indtage en lille mængde mad . Maven vil med tiden udvide fra to ounce til 05:56 ounces. Denne procedure anvendes, når en patient har svært ved at tabe ved konventionelle metoder til kost og motion og er normalt anbefalet af læger , efter at patienten har forsøgt ikke- kirurgiske metoder til at tabe sig .

Overvejelser


Mens operationen er tiltalende til dem der ønsker at tabe sig hurtigt , skal en person holde sig for øje , at skødet band kirurgi kræver engagement efter indgrebet . Efter operationen skal patienten forpligte hen imod at ændre hans eller hendes spisevaner for at tilpasse sig de mindre mave . Et andet forhold er omkostningerne ved proceduren, som varierer fra $ 15. 000 til $ 20. 000. Patienter bør tjekke med deres forsikringsselskaber for at finde ud af, om en del af udgifterne er dækket . De fleste læger tillade betalingsinstitutter planer for denne procedure .

Misforståelser

Mens lap bandet kirurgi begrænser mængden af mad, man kan forbruge , giver det ikke sikkerhed vedvarende vægttab . I gennemsnit, fører det til omkring en 40 procent reduktion i overvægt . Læger anbefaler , at patienter praksis gode spisevaner og motion regelmæssigt for at fortsætte med at tabe sig . Sidste ende, vil maven udvide sig selv og patienter, der fortsat praksis dårlige spisevaner vil se et fald i vægttab og endda vægtøgning .

Advarsel

Der er flere bivirkninger forbundet med lap band kirurgi , at en læge skal underrettes om det samme. Kvalme og opkastning er almindelige bivirkninger og kan lindres ved lægen justere bandet . Fortsat opkastning , dog kan føre til fejlernæring , hvis de ikke behandles korrekt . Infektioner kan også forekomme på incisionssted . Risikoen for dødsfald forbundet med denne procedure er omkring en per hver 2. 000 patienter . Patienterne bør fortælle deres læge om eventuelle bivirkninger for at undgå alvorlige komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------