Position: sygdoms > 3 >

om mund kirurgi

   Læger anbefaler fod operation for en række forskellige årsager. De måtte ønske at rette en misdannet knogle eller at korrigere problemer forårsaget af pres på fødder som knyster eller alvorlig ligtorne . Nogle fod kirurgi kan være meget alvorlige , mens andre er ambulant eller kan endda blive gennemført på en læge kontor i stedet for på et hospital . Før du har opereret i foden , så sørg for , at du er forberedt til effekter og helbredende processer , der er involveret i operationen

Funktion


Foot kirurgi er næsten altid korrigerende . Det kan gøre fødderne nemmere at gå på og sko mindre smertefuldt at bære . Fodkirurgi kan ændre folks liv , hvis de er blevet ramt af smerter, mens du går eller iført sko . Disse operationer er generelt ret nemt at komme fra , men du er nødt til at være forsigtig , mens du er healing ikke at få alt for langt foran dig selv og såret buddet områder af din fod .

Effects


Foot operationer kan midlertidigt fjerne knyster , ligtorne og callouses . De kan også gøre gå lettere og giver dig mulighed for at bære sko , der tidligere var ikke en mulighed . De kan endda korrigere nedgroede tånegle og knogler sporer .

Typer


Foot operationer kommer i mange varianter . De fleste af dem af forholdsvis simple . Knogle anspore kirurgi udjævner knogler og korrigerende knyst operationer rettes ud og justere tæer , der har hævede led på grund af usædvanlige pres på siderne af foden . Fod kirurgi kan også hjælpe rette hammertæer , der er tæer , der permanent er bøjet på grund af skærpede ledbånd .

Overvejelser

Når du overvejer fodkirurgi , så sørg for at du tager alle de nødvendige skridt til at forberede begivenheden. De fleste af dem har at gøre med at sikre , at du er sund for kirurgi . Du skal muligvis have en EKG eller blod og urin screeninger for at sikre, at dit hjerte er sundt for kirurgi og du er ikke i fare for nogen sekundære infektioner . Hvis du har feber ugen før operationen , så sørg for at underrette Deres læge er bekendt med , før du har din operation .

Time Frame

Når du har opereret i foden , vil din restitutionstid høj grad afhænger af typen af kirurgi , du havde ligesom din tidligere aktivitetsniveau . Generelt kan kirurgi for knyster og ligtorne tage bare en uge eller to til at helbrede , så længe du holde dig fra dine fødder , og sørg for at du holder din forbindinger rene og tørre . For operationer indebærer knogler eller at omstrukturere din fod , kan din helbredende tid spænder fra flere uger til flere måneder , og du kan være nødvendigt at gøre afvænning for at komme helt tilbage til det normale .

Advarsel

Når du har haft foden operation , du skal holde et vågent øje på dine forbindinger og mund for at sikre , at du ikke får en infektion eller anden måde komplicere helingsprocessen . Hvis din dressing bliver stram eller din fod bliver koldt eller følelsesløse , så kontakt straks din læge . Vedvarende smerter over, hvad din læge beskrevet eller våde forbindinger er andre grunde til at kontakte din kirurg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------