Position: sygdoms > 3 >

om ømme testikler efter vasektomi

   At have en vasektomi kan være en skræmmende venture , selv for de mest " macho " mænd . Det er et meget følsomt område i mere end én måde , så en vasektomi naturligvis vil blive ledsaget af masser af spørgsmål , både før og efter proceduren. Et af de mest udbredte spørgsmål er, at smerte , og hvilke områder vil opleve hovedparten

Identifikation


Det er helt normalt at opleve nogle smerter og ømhed i dette område , herunder din testikler , pungen og penisroden , efter en operation som en vasektomi . Typisk vil den slags fornemmelse opstår og vedvarer i ca en uge efter operationen . Normalt ømhed af testiklerne vil mindske med hver dag , men skal helt forsvinde i syv dage .

Forebyggelse /Solution


Hvis du oplever nogen form for ømhed i din testikler efter en vasektomi , din læge eller kirurg vil højst sandsynligt anbefale , at du placere en ispose på det område i en vis periode og længde af tid, og vil sikkert have en form for recept for en mild smertestillende til at lette din ubehag . Da hver patient er forskellig , anbefales det, at du lytter til rådgivning fra din læge .

Advarsel


Når denne form for smerte eller ømhed fortsætter forbi en uge mærke , eller syv dage efter operationen , du bliver nødt til at gå tilbage til din læge eller kirurg 's kontor , der skal evalueres igen . Tror ikke, at man bare kan mønstre igennem, da dette symptom kan være en indikation eller advarsel om noget langt mere alvorligt end en lille ubehag . Det er altid bedst at veje på den side af forsigtighed , især når operation har været involveret .

Effekter

En række mænd har rapporteret en stor del af smerter efter deres vasectomies . Afhængigt af undersøgelsen , så mange som halvdelen af patienterne foretaget en slags klage over ømhed i deres testikler . Det tidsrum , hvor denne smerte varede varierede meget , og nogle endda oplevet smerter op til et år senere . Når det er sagt , bør du stadig kontakte din læge eller kirurg , hvis ømhed af testiklerne fortsætter seneste syv dage.

Overvejelser

Ligegyldigt hvor glat dit vasektomi kan være gået , er det foreslået, at man afstår fra samleje og streng sport for omkring en til to uger . Ved at engagere sig i disse aktiviteter , er du risikerer at skade dig selv og placere dine testikler i en stor smerte . Selvfølgelig bør du kontakte din læge om det nøjagtige beløb af tid , du bør specifikt afholde for disse bestræbelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------