Position: sygdoms > 3 >

om vasektomi vending procedurer

   Vasektomi vending procedurer er sværere end en vasektomi . Den procedure kræver brug af en mikroskopisk , som kirurgen skal manipulere små anatomiske strukturer , der bærer sædceller .
vasectomy vending procedurer er ikke altid lykkes . Mænd måtte ønske at få vasektomi vendt til at starte en familie . Nogle mænd har kroniske smerter fra post-vasektomi smerte syndrom . Tilbageførsel kan lindre smerterne

Typer


To typer af kirurgisk tilgange kan genskabe fertiliteten under en . vasektomi vending procedure .
genmonteres ender af vas deferens kaldes en vasovasostomy . Sædlederen derefter knyttet til epidydimis , The epidydimis indeholdt i bagsiden af pungen . Sædlederen er det rør, som bærer sæd til bitestiklen .
Din læge vil måske direkte fastgøre sædlederen til epidydimis , ved hjælp af en procedure kaldet vasoepididymostomy . Hver side kan kræve en anden procedure , besluttede på det tidspunkt for operation .

Overvejelser


Priser varierer , og kan koste så meget som $ 12. 000, begynder omkring $ 5. 000. De fleste vasektomi vending procedurer er ikke dækket af nogen forsikring .

Potentielle


Chancerne for at genoprette fertiliteten falder med tiden . Efter femten år er chancerne mindre . En testikel biopsi kan udføres til at analysere din sæd . Når din kirurg afgør , at du er en god kandidat , kan kirurgi være planlagt .

funktioner

Der er en risiko for blødning efter indgrebet . Vasektomi procedure udføres på en operation center eller hospital . Du kan gå hjem samme dag , og bliver nødt til at hvile i 24 timer, med is anvendes på pungen . Vasektomi vending betragtes som sikkert og relativt smertefri .

Forebyggelse /Solution

Skøn sige vasektomi vending procedure er vellykket over halvdelen af tiden . Mange mænd far børn, efter at have proceduren, men der er ingen garantier . Ifølge National Institute of Health , 500. 000 mænd undergår vasektomi hvert år og 10 % senere anmodning vasektomi vending .
Din partner bør også have en undersøgelse for at fastslå chancer for undfangelsen . Succes med vasektomi tilbageførsel afhænge af, hvor længe det har været siden dit vasektomi , hvilken teknik er ansat , og den dygtighed i din kirurg .
Sørg for at finde en kirurg , der har udført vellykkede operationer i fortiden . Hvis vasektomi vending svigter, kan en anden procedure udføres . Det kan tage fire til seks måneder for sædcellerne at vises i sæden , eller så lidt som én til to måneder .
Graviditet forekommer 75% af tiden, hvis vasectomy vending foretages mindre end 3 år efter vasektomi , faldende til 50 % inden for 3 til 8 år , ifølge statistik findes på Urologi Channel .
Hvis du overvejer en vasektomi vending , er det bedre at gøre det så hurtigt som muligt efter din vasektomi at øge dine chancer for graviditet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------