Position: sygdoms > 3 >

vasektomi vending alternativer

   Vasektomi tilbageførsel er en mere invasive kirurgiske procedure end den oprindelige vasektomi . Det har en relativt lav succesrate , med cirka 40 procent af mændene at fastslå, at de har tilstrækkelig spermietallet 12 måneder efter indgrebet . Heldigvis er der alternativer til vasektomi vending , som kan resultere i en vellykket kunstig befrugtning , selv efter et mislykket vending kirurgi

Overvejelser


Enhver metode til befrugtning uden en vasektomi vending indebærer en form for kirurgi og en lang og følelsesmæssig testperioden af fertilitetsbehandlinger og kunstig befrugtning forsøg . Forsikringsselskaber overveje disse operationer elektive , hvilket øger bekostning af operationer . At øge chancerne for frugtbarhed succes, både partnere, som forsøger at blive gravide , bør gennemgå fertilitetsbehandlinger .

Typer


Der er levedygtige alternativer til vasektomi vending . I Vasoepididymostomy , genforbinder en kirurg vas til tubulære af bitestiklen med sigte på jævnlige sæd flow . Mange microsurgeons tilbyder ikke denne komplekse procedure , dog , og det kan producere komplikationer . Før en vasektomi selv opstår , kan sæden skal opbevares ved en frugtbarhed bank , og så senere bruges i kunstig befrugtning . En sæddonor kan også hjælpe med befrugtningen , selv i tilfælde af en delvis mislykkedes vasektomi vending .

Tidsramme


En Vasoepididymostomy tager cirka 12 måneder at komme sig . Tilbagebetalingsperioden svarer til et konventionelt vasektomi vending . Patienten vil blive bedt om at give regelmæssig sæd prøver over hele denne periode for at fastslå, hvorvidt det har været en succes . Hvis sædkvalitet viser sig at være tilstrækkelig høj til at støtte befrugtning , vil de fleste sådanne patienter være i stand til at reproducere uden hjælp i slutningen af denne periode .

Ekspert Insight

Sperm aspiration er en anden teknik , som kan give en mandlig med en vasektomi at få børn . Gennem denne procedure , er sædcellerne udvundet direkte fra mandens testikler og derefter anvendes i en kunstig befrugtning procedure . Dette har en relativt lav succesrate på cirka 20 til 35 procent , afhængigt af succes befrugtning procedure . Processen er meget dyrt , tidskrævende og følelsesmæssigt drænende. Det har også en lavere samlet succesrate end vasektomi vending .

Fordele

Disse alternativer , for de flestes vedkommende , bør kun anvendes i tilfælde af flere mislykkede vasektomi vending operationer . Kunstig befrugtning har en lav samlet succesrate , og har væsentlige merudgifter . I tilfælde, hvor begge sider af parret er frugtbarhed forringes , strenge behandlinger er nødvendige for begge parter at maksimere mulighederne for en vellykket befrugtning. Den sande fordele ikke er målbare kendsgerninger , men da disse vasektomi vending alternativer giver nyt håb til mange par, som ellers ville have nogen mulighed for at bringe børn til verden .

Fordele

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------