Position: sygdoms > 3 >

vasektomi vending succesrater

   Vasektomi tilbageførsel er en kompleks procedure , der kræver en stor teknisk ekspertise på en del af microsurgeon . Generelt går til en specialist for denne form for procedure bidrager til at øge chancerne for succes betydeligt. Går til en ekspert kirurg for den oprindelige vasectomy også bidrager til at øge succesen chancerne for en tilbageførsel senere

Betydning


En væsentlig faktor, der påvirker de resultater, de en vasektomi vending er dygtighed kirurg . Det kan ikke være politisk korrekt-og i nogle lande er det ulovligt-at drøfte de komparative succeser af kirurger , men der er markante forskelle i succes . Kirurger er ikke alle ens ekspertise , ligesom med alle andre områder. Det er værd at gennemføre forskning og at forhøre sig om succesrater , når de forsøger at finde en kirurg til at gennemføre proceduren. Vær opmærksom på alternativer til vasektomi tilbageførsel så godt.

Funktion


Jo længere afstanden mellem den oprindelige vasectomy proceduren og omvendt , jo lavere er chancerne for succes . For vasektomi tilbageførsler , der finder sted 3 år eller derunder efter det oprindelige vasectomy , er det gennemsnitlige beløb af sæd vender tilbage tæt på 100 procent . Graviditet satser for dette hul er over 75 procent . , Mens afstanden øges , dog sperm tilbage og graviditet markant nedgang . Hvis det har været mere end 15 år siden den oprindelige vasektomi , er der en cirka 70 procent sædceller tilbagevenden og en 30 procent graviditet sats .

funktioner


Disse statistikker er væsentligt påvirket af den kvindelige fertilitet , dog . Generelt , jo længere tid der er gået efter vasektomi , jo ældre kvindelige partner i koblingen og den lavere samlede fertilitet . Der er en række uforudsigelige faktorer, som påvirker graviditeten satser efter vasectomies , en af de vigtigste er , hvor længe parret fortsat forsøge at få børn og hvor mange ekstra fertilitetsbehandlinger de søger at maksimere deres chancer for en vellykket graviditet .

Overvejelser

Sæden passage succesrate er vigtigt statistik at kigge på, når vurderingen af de potentielle kirurger . Dette beløb er målt for en 12-måneders opsving periode efter den oprindelige vasectomy vending . Det er omtrent , hvor lang tid det tager for sæd flow til at inddrive efter at gå gennem en vasektomi procedure . Dette kan måles regelmæssigt af en urolog eller andre reproduktive sundhed centrum .

Potentielle

vasectomy vending fiasko er sjældent fuldstændige . Generelt i det mindste nogle sunde sædceller er i stand til at indberettes , men i tilfælde af fiasko, er der ikke nok sunde sædceller til at understøtte en befrugtning inden for rimelige grænser af sandsynlighed . Selv i sådanne tilfælde af delvis fiasko , åbner det mulighed for donor-befrugtning , hvori tilbageførslen patienten kan få hans sæd blandet med en donor . Selv i tilfælde af vasektomi tilbageførsel fiasko , er det muligt at gå gennem yderligere tilbageførsel procedurer, der kan ende med en vellykket reproduktive opsving .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------