Position: hotel888 > 3 >

bivirkninger af en hårtransplantation

   Den kirurgiske hår-transplantation procedure tager hud indeholder hårsække og flytter dem fra et område af kroppen til en anden, som hovedbunden . Hair transplantation er for det meste bruges til behandling af mandlig mønster skaldethed , men de kan også bruges på områder i ansigtet eller at erstatte hår i områder , hvor follikler er blevet beskadiget på grund af ardannelse fra skade eller plastikkirurgi . Mindre bivirkninger forbundet med hår-transplantation kirurgi omfatter hævelser i hovedbunden og hårtab

Historie


Hår transplantation var eksperimenteret med hele 1800-tallet , men resultaterne har ikke begynder at tage kraft, indtil 1930'erne , da japanske kirurger begyndte at bruge mindre podninger . I stedet for podning en stor bid af hud og follikler , begyndte de er knyttet meget små follikulært enhed poder , som er den proces stadig bruges i dag . Hår transplantation blev ikke populær i Amerika indtil 1950'erne , da en New York hudlæge , Dr. Norman Orentreich , begyndte at tilbyde gratis transplantationer til skaldethed patienter . Han held bevist , at transplanterede hår kan vokse, som normalt hår , når transplanteret ind i en " skaldet " site .

Tidsramme


Hår-transplantation operation varer normalt mellem fire til seks timer , afhængigt af hvor stort det område, der skal transplanteret . Kirurgen tager en sund stykke hud , som regel fra bagsiden af hovedet , hvor et lignende hår vokser . Operationen er som regel ledsaget af enten lokal eller generel anæstesi , da det kan være smertefuldt . En læges assistent ser plaster på huden under et mikroskop for at afgøre, hvordan man adskille follikler omhyggeligt og fuldstændigt . Folliklerne derefter adskilt og placeres individuelt , med hjælp fra en skarp kanyle , ind i skaldede område af hovedbunden . Så længe du ikke har allergi over for anæstesi , bør du ikke opleve bivirkninger i løbet af din operation , bortset fra et lille sløvhed og omtågethed , når man vågner , hvis du får en fuld narkose .

Identifikation


Efter din operation , du kan opleve nogle hår tab i de områder, hvor håret var transplanteret . Dette er helt normalt . Du vil blive bedt om at forlade dit hår helt alene i to dage , derefter til at vaske dit hår ( specielt din nye hår ) meget nøje . De fleste af de transplanterede hår vil sandsynligvis falde ud i løbet af de første par uger , men det betyder ikke, at transplantationen ikke har taget effekt eller at der ikke er mere hår vil vokse i. Må ikke blive forskrækket , hvis du mister hår umiddelbart efter transplantationen. Se din læge til at overvåge dine fremskridt .

Effects

Du kan opleve hævelse på hovedbunden , hoved og pande regioner efter operationen . Må ikke være foruroliget , hvis huden på dit hoved føles bud eller endog smertefuldt at røre i den første uge . Din læge bør regelmæssigt overvåge dine fremskridt og se, at din hovedbund korrekt helbredelse. Hvis du oplever nogle ekstrem blødning eller svær kløe , eller hvis dine sår ser ud til at blive værre , se en læge med det samme . Det er muligt , men yderst sjældent , at lide en infektion som følge af hårtransplantation , og jo før det bliver opdaget , kan de hurtigere en læge afhjælpe situationen med antibiotika . Vent ikke , hvis du føler nervøs din opsving . Se en læge så hurtigt som muligt at diskutere , hvordan du føler dig .

Advarsel

Selvom bivirkninger af hår transplantationer er sjældent , være opmærksom på, at som i alle kirurgiske processer, der involverer universel eller lokal bedøvelse , er du sætte dig selv på risiko for sjældne , men alvorlige skader og endda døden . Sørg for at du ser en hudlæge du har tillid til , og en erfaren kirurg , der er kendt for hår-transplantation kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------