Position: hotel888 > 3 >

hvad der er involveret med hæftning din mave til at tabe sig ?

   Mange mennesker bruger kost og motion for at forsøge at tabe sig , når de er fede . Men nogle mennesker har meget svært ved at se nogen resultater fra disse metoder . En person , der er svært overvægtig , kan henvende sig til sin læge for at få hjælp , når konventionelle metoder mislykkes . I nogle tilfælde kan maven hæfte være en farbar vej

Funktion


I maven hæftning , en læge skaber en lille pose i en persons mave . Posen er lavet i toppen af maven , hvor det er lukket af fra resten af maven ved hjælp af specielle hæfteklammer . Typisk er posen skabt for at holde kun en lille mængde mad på én gang . At omgå resten af maven , kirurgen lægger en del af tyndtarmen direkte til posen .

funktioner


Der er et par måder maven hæftning hjælper mennesker, der ønsker at tabe sig . Først , den lille størrelse af posen gør en person føler sig fuldstændig hurtigere . For det andet , de små posen gør det næsten umuligt for en person at spise nok til at fortsætte med at tage på i vægt . For det tredje , da indtaget fødevarer omfartsveje de fleste af personens mave , går direkte fra posen ind i tyndtarmen , er en begrænset mængde kalorier optages af kroppen .

Potentielle


Ifølge National Institutes of Health , de fleste mennesker mister i gennemsnit 10 lbs. per måned efter mave hæftning , nåede et niveau vægt omkring 1 1 /2 år til 2 år efter operationen . WebMD citerer en undersøgelse , der sætter den gennemsnitlige vægttab på omkring en tredjedel af overskydende vægt, mens MedicineNet lægger gennemsnitligt vægttab på to tredjedele til tre fjerdedele af en persons overvægt . Desværre har nogle mennesker genvinde denne vægt efter et par år . Faktisk anslår MedicineNet at så mange som 25 procent af disse operationer ikke lykkes , hvilket fører til strakt poser og fortsatte vægtøgning .

Overvejelser

Mave hæftning sker under generelle anesthesia. This betyder en patient i søvn under proceduren . I de fleste tilfælde tager maven hæfte kun et par timer at gennemføre . Efter operationen , en patient kommer sig på hospitalet i omkring tre til fem dage . Efter mave hæftning , er det nødvendigt at spise meget små måltider . For de første adskillige uger efter operationen , følger patienterne en speciel diæt , der anbefales af deres kirurger . I første omgang kan de nødt til at forbruge væsker alene. Til sidst , de bevæger sig videre til purerede fødevarer og derefter regelmæssigt , fast føde . Det kan tage omkring 12 uger til at gå fra forbruge væsker, kun til fast føde .

Effects

For et par måneder efter operationen , kan patienter føle sig træt og har krop ømhed . Dette er en normal del af inddrive fra mave hæftning . Hvis en person spiser for meget eller for hurtigt , kan han også opleve opkastning eller smerte . I nogle tilfælde kan han opleve humørsvingninger, hårtab og tør hud . Disse symptomer kan forekomme som en normal del af kroppens reaktion på meget hurtigt vægttab . Afhængig af en persons unikke sundhedstilstand og hvor godt han reagerer på-og springer tilbage fra-operation, bør han være i stand til at gå tilbage til sine regelmæssige aktiviteter omkring tre til fem uger efter operationen . Hvis hans job kræver tunge løft eller en masse fysisk aktivitet , dog kan han er længere om at komme sig.

Advarsel

Mave hæfte er en større operation, og indebærer alvorlige risici , herunder død . For eksempel kunne døden forekomme som følge af en blodprop , der begiver sig til lungerne eller problemer med vejrtrækningen , der opstår under eller efter operationen . Andre potentielle komplikationer omfatter indsnit brok og rivning af posen . Det er endda muligt for kramper til pause efter operationen . Selv efter en vellykket operation , kan en person lider af underernæring , da hans krop kan absorbere alt for få næringsstoffer på grund af størrelsen af posen , og det faktum , at det fører til tyndtarmen . Ifølge WebMD , har omkring 5 procent af patienterne alvorlige komplikationer efter operationen . Omkring 10 procent oplever mindre komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------