Position: hotel888 > 3 >

hvad er en neurolog ?

   En neurolog er en læge , der har specialiseret sig i studiet , diagnose og behandling af skader og sygdomme i nervesystemet . Dette omfatter hjernen , rygmarven , muskler og nerver i hele kroppen . Da nervesystemet er afgørende for alle kroppens funktioner , neurologi er et stort område af undersøgelsen . Neurologer sædvanligvis specialiserer sig i blot nogle få aspekter af neurologi

Identifikation


En neurolog hjælper med at identificere kilden til problemerne med en patients nervesystem . Dette kan være en manglende evne til at bruge sanserne korrekt . Tab af syn, hørelse , lugt , smag og følelse af touch er ofte knyttet til neurologiske lidelser . Den manglende evne til at udføre normale motoriske funktioner er også symptomer på problemer med nervesystemet . Neurologer undersøge problemer med balancen , reflekser og muskelstyrke . De forsøger også at identificere kilden til forstyrrelser i hjernen , såsom tab af hukommelse , tale og abstrakt tænkning.

Typer


Neurologer undersøgelse mange typer af lidelser . Disse omfatter vanskeligheder fungerer efter en traumatisk hjerneskade eller rygmarvsskader , søvnforstyrrelser og kroniske smerter på grund af tilstande som migræne . De har også fokus på neurologiske sygdomme , såsom Alzheimers sygdom , Parkinsons sygdom , epilepsi og cerebral parese . Brain kirurger er neurologer , som udfører procedurer for at fjerne hjernesvulster , rygmarv læsioner og reparation nerver .

Overvejelser


Neurologer adfærd mange tests på patienter med henblik på at stille en diagnose og anbefale en passende behandling. Undersøgelserne omfatter scanner som en magnetisk resonans imaging ( MRI ) eller beregnes aksial tomografi ( CT-scanning ) . Neurologer også udføre lumbal punktering ( spinal haner ) for at undersøge cerebrospinalvæsken at frakker hjernen og rygmarven . Elektriske aktivitet er undersøgt med en electroencefalografi ( EEG ) i hjernen eller en elektromyografi ( EMG ) i musklerne .

Betydning

Der er en betydelig mængde af uddannelse, der kræves for at blive en bestyrelse certificeret neurolog . De skal fuldføre fire års bachelor college uddannelse , fire års medicinsk skole , et års praktik og tre år som neurologi hjemmehørende . Dette er 12 års højere uddannelse, før de kan begynde at øve neurologi . Når dette er færdig, neurologer fokusere på et sub specialitet neurologi ved at engagere sig i stipendieprogrammer at få erfaring.

Forebyggelse /Solution

Neurologer undertiden arbejder med psykiatere for at løse neurologiske problemer , udtænke løsninger og forebygge fremtidige problemer . Neurologi undersøger fysiske funktion af nervesystemet , mens psykiatri fokuserer på adfærd . Mange neurologer hører til den amerikanske bestyrelse psykiatri og neurologi ( ABPN ) . Organisationen bidrager til de to studieretninger arbejder sammen . Den ABPN tilbyder yderligere certificering i sub specialiteter som børnepsykiatri , geriatriske psykiatri og misbrug psykiatri .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------