Position: hotel888 > 3 >

hvad er farerne ved laser hårfjerning ?

   Laser hårfjerning er en semi-permanent metode til at slippe af med uønsket hår , men det er ikke for alle . Food and Drug Administration ( FDA ) mener laser hårfjerning at være en form for acceptabel hår reduktion med de mest almindelige bivirkninger , der forekommer som følge af utilstrækkelig patient screening . Genbehandling af det samme område er fælles , hvis genvækst opstår

Historie


Intense , pulserende byger af lys , der er kendt som phototricholysis , blev med held anvendes til at reducere hårvækst i 1963 , men moderne laser hår-fjernelse behandlinger var ikke offentligt tilgængelige indtil 1991 . Selv om videnskaben om laser-teknologi forbedrer hele tiden , bivirkninger er almindelige hos patienter med mørk hud . I 2007 havde mere end 1 million patienter planlagt laser-behandlinger .

Fordele


Med en behandling , kan du se hår-vækst reduktion af så meget som 70 procent . De fleste patienter oplever maksimal hår reduktion efter tre behandlinger , der er planlagt mindst 2 måneders mellemrum . Hertil kommer , er den resterende hår finere og udstillinger langsommere vækst . Light-flået folk med mørkt hår erfaring den højeste succesrate fra laser hårfjerning .

Overvejelser


Den laserpuls mål pigment i hårsækken , at ødelægge den ved kilden . For at reducere risikoen for vabler , peeling eller pigmentering bivirkninger , tillade en sommer kulør til at falme , før de undergik laser hårfjerning . Mørklødede individer er mere modtagelige for blærer og pigmentering problemer , hvis laseren utilsigtet ødelægger kilden af melanin i huden .

Typer

Diverse lasere anvendes i forbindelse med hårfjerning , nogle mere effektive end andre . Intens Puls Lasere ( IPL ) anvender koncentreret lysstråler til at målrette hårsækken , og de er sikre for de fleste patienter , men ineffektive på mørklødede personer . Den Alexandrit Laser bør kun anvendes på meget lys-flået folk med mørkt hår . Personer med mørkere hud kan finde succes med Nd : YAG laser , men denne laser bør kun anvendes af en medicinsk uddannet til at reducere vabler . De Diode Laser og Ruby Laser er kun effektive på lys hud .

Forebyggelse /Solution

grundigt undersøge en hår- fjernelse klinik du tænker på at nedladende . Desværre , med stigningen i dårligt kvalificerede laser teknikere , har risiko for hudskader også steget . Spørg laser tekniker om succesraten for din hudtype . Anvendelsen af binyrebarkhormon creme kan reducere blærer i mørke hud . Søger en tekniker med en grad i dermatologi og spørge, om en certificeret læge vil være på stedet i tilfælde af problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------