Position: hotel888 > 3 >

hvordan de vil finansiere plastikkirurgi med dårlig kredit

  Plastikkirurgi kan være en dyr affære. Eftersom grundene til plastikkirurgi er normalt kosmetisk , er det sjældent dækket af en forsikring . Som et resultat , har du til at betale for din plastikkirurgi ud af din egen lomme . På grund af de stærkt høje omkostninger ved operationer , patienter ofte finansierer deres procedurer . Hvis du har dårlig kredit , kan denne finansiering processen vanskeligere . Du kan dog tage skridt til at hjælpe med processen
1 .
Consult en plastikkirurg på omkostningssiden . Du skal vide, de samlede omkostninger ved de ønskede proceduren forud for at søge finansiering . Sørg for , at efterbehandling udgifter er inkluderet i den samlede .
2 .
Få en kopi af din kredit rapport fra enten TransUnion , Experian eller Equifax . Gennemgå rapporten til at sikre, at den er korrekt . Hvis noget er galt , skal du kontakte myndighederne om at rette fejlen . Det er vigtigt at være helt klar over situationen, før du søger finansiering .

3 .
Spørg kirurg kontor om personlige finansiering af programmer . På grund af den høje pris på plastikkirurgi , tilbyder mange læger kontorer personlige finansieringsplaner. Forvent at betale en højere rente på disse planer .
4 .
Tal med kirurgen om eventuelle rabatter til rådighed . Selvom du ikke ønsker at sjuske med plastikkirurgi , mange læger er villige til at forhandle med patienter i økonomiske problemer . Du må ikke få en velvoksen rabat , men der er en god chance for du kan spare nogle penge .
5 .

Spørg om en personlig bank lån . Hvis du har nogle metode sikkerhed , såsom et hjem , bil eller andre personlige aktiver , kan du kvalificere dig til et personligt lån . Hvis din sikkerhed kvalificerer dig til et banklån , vil du sandsynligvis få en højere rente , da banken påtager sig risikoen ved udlåner til personer med dårlig kredit .
6 .
Vær ærlig om din kredit historie . Må ikke ligge i et forsøg på at få et lån . De udlåner Agenturet vil finde ud af om dit kredit problemer , når de kører en kredit check på dig . Du vil være i en bedre situation, hvis du lægger alt på bordet i første omgang .
7 .
Bring i kopier af din løn artikler . Hvis du har dårlig kredit historie , men har vendt din situation omkring , fremlægge bevis . Ved at vise udlåner institution , som du har stabil indkomst , vil du blive mere tilbøjelige til at få et lån .

8 .
Læg et par solide referencer . Hvis du har dårlig kredit , skal du flere referencer end dem med solid kredit .
9 .
Har et familiemedlem eller en ven med god kredit medunderskrive på dit lån . Den cautionsmænd lægger hendes penge og kredit på linjen for dig . Hvis du ikke foretage betalinger , hun er så på krogen for lånet .

gode råd og advarsler


 • Gør alle betalinger til tiden . Hvis du går glip af en betaling , kan der være alvorlige konsekvenser .
 • Aldrig ligge på en låneansøgning . Det vil alvorligt fald dine chancer for at få et lån .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------