Position: hotel888 > 3 >

hvordan man bruger medicinsk turisme

  Hvad er Medicinsk turisme ? Flere og flere mennesker er at finde de stigende omkostninger ved USA's sundhedsvæsen skal SkyHigh omkostninger . Tilføj til , at alle procedurer, måske tilvalg i stedet for nødvendigt , og hvad du finder er patienter gå ud af landet for kirurgi . Medicinsk turisme er utrolig nye trend med velsignelser af forsikringsbranchen . Her er hvordan det virker
1 .
Træk Deres politik og læse over det med småt at se om du indgår i Medicinsk turisme dækning . Tro det eller ej , over 60 procent af forsikringsselskaber dækker ud af landet procedurer .
2 .
Dernæst skal du beslutte, hvorfor du forlader landet i en procedure . Mange af de folk der forlader vælge elektiv kirurgi eller kosmetisk kirurgi . Men en meget populær kirurgi er hofte og knæoperationer som det er så meget billigere .

3 .
finde ud af præcis hvor mange penge du vil spare opereres i et andet land . De fleste af tallene findes online synes at indikere en 50 % besparelse er fundet at have det ud af landet .
4 .
Overvej at arbejde med en medicinsk turisme selskab som Medical Tours International eller Planet Hospital . Begge tilbud pakke , der dækker detaljer for hele turen .
5 .

Hvis du finder dig selv som mere af en uafhængig type , kan du arbejde med den læge eller hospital , du vælger at finde overnatningssteder lokalt . De fleste af disse institutioner har et kontor , der alene opstiller ture til deres patienter .

gode råd og advarsler


 • Tjek altid lægerne legitimationsoplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige pleje .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------