Position: hotel888 > 3 >

om maven hæftning

   Mave hæfte er en type af fedmekirurgi . Bariatric operationer bruges til at hjælpe mennesker , der ønsker at tabe sig . Mave hæftning er beregnet for folk, der er alvorligt overvægtige , da der er en vis risiko involveret , og det er ikke en procedure til at gennemgå let og uden nøje overvejelse. Det er ofte ses som en sidste udvej for en person , for hvem kost og motion har undladt

Funktion


Mave hæftning reducerer størrelsen af en persons mave . Det er også bruges til at skabe vægttab ved at gøre det umuligt for en person at forbruge mere end en vis mængde mad i et møde . Det kan også gøre en person føler sig fuldt ud for en længere periode , hvilket gør hende mindre tilbøjelige til at snack mellem måltider .

Identifikation


For maven hæftning , en kirurg gør en lille pose i en persons mave . Posen er placeret i den øverste del af maven og er placeret i det område, hvor maven kommer i kontakt med spiserøret , som er det rør , der fører fra munden til maven . Normalt er posen skabt for at holde kun ca 1 til 3 ounce af fødevarer på én gang . Derudover er en ny åbning i denne nye mave sektion , hvilket er omkring 0,25 inches i størrelse . Den nye åbning tjener til at gøre maden bevæge sig mere langsomt ind i den nederste del af maven .

Overvejelser


Ofte en nyere type procedure der anvendes sammen med mave hæftning til at give bedre resultater . Med denne type mave hæftning , som lodret stribede gastroplasty ( VBG ) , der er omhandlet , er mave hæfteklammer anvendes som supplement til et band at skabe reduktion af maven størrelse . Bandet er plast , kan kontrakten og udvide og indeholder saltvand-. en opløsning af natriumchlorid

Advarsel

Selvom dem, der kæmper med vægttab kan hævde , at der er mange fordele ved at mave hæftning , der også mange risici . For én ting , gør maven hæftning ikke give mulighed for justering kalorieindtag under sygdom . Det er også muligt for en person at opleve korte fiasko , blodpropper i lungerne og lungebetændelse . Problemer med sting og infektion er også risici. I nogle tilfælde har patienter døde enten som et resultat af driften eller på grund af komplikationer de oplevede senere .

Potentielle

Nogle gange , mave hæftning medfører behov for yderligere kirurgi . For eksempel kan en person oplever en markant indsnævret forbindelser mellem mave og tarme . Dette kan føre til gastrointestinale symptomer som kvalme og opkastning . Nogle mennesker oplever også øget refluks , som er tilbageløb af mad og mave syre i spiserøret . En ny operation kan rette op på disse problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------