Position: hotel888 > 3 >

Fordelene ved kemoterapi

   Kemoterapi er en form for kræftbehandling , der bruger kemiske stoffer med henblik på at stoppe kræftcellerne i at vokse yderligere . Kemoterapi er i stand til at fjerne kræftceller fra fjerntliggende steder meget langt fra den oprindelige kræft kilder . Over 50 % af kræftpatienter får kemoterapi som en form for deres behandling . Det anses for at være en yderst effektiv og sikker form for kræftbehandling . Der er en masse fordele forbundet med kemoterapi behandling

Fordele


Ifølge undersøgelser fra byen Hope Cancer Center , kemoterapi væsentligt mindsker chancerne for kræft tilbagefald og død af sygdommen . Desuden kan kemoterapi udnyttes før operationen til skrumpe størrelsen af store tumorer , derfor gør en mindre invasiv kirurgi mulighed en reel mulighed . Kemoterapi kan også fjerne mængden af kræftceller , som kan rejse og spreder sig til andre dele af kroppen . Dette vil igen , vil reducere risikoen for kræft tilbage .

Potentielle


Kemoterapi har en masse fordele for kvinder med kræft i æggestokkene , ifølge undersøgelser foretaget af John Hopkins kræft i æggestokkene Center . Kemoterapi sænker risikoen for kræft tilbagefald hos patienter i fase 1 (kræft , der ikke har spredt ud over æggestokkene ) . Kemoterapi i høj grad sænker risikoen for død med kræft i æggestokkene patienter og det reducerer oddsene i kræft fra at komme tilbage .

Teorier /Spekulation


Ifølge Journey of American Medical Association , kemoterapi tilbyder også en masse fordele for kvinder der beskæftiger sig med brystkræft . Kemoterapi har vist sig at nedsætte risikoen for brystkræft recidiv med 35 % for brystkræft patienter under 50 år . For brystkræftpatienter i alderen 50 og 69 år gammel , mindskes det sandsynligheden for en brystkræft tilbagefald med omkring 20 % .

Effects

Der er forskellige positive effekter af en type af kemoterapi behandling kaldet Taxotere ( kemoterapi narkotika Docetaxel ) , ifølge undersøgelser udført af American Society of Clinical Oncology . Denne kemoterapi i høj grad bremset kræft vækst , skrumpet ind til størrelsen af tumorer , bragte stor lettelse fra smertefulde kræft symptomer og tilbød en bedre chance for deres patienter til at leve længere .

Overvejelser

En anden form for behandling med kemoterapi , som bør overvejes er mundtlig kemoterapi . Denne kemoterapi var udviklet til at give patienterne større frihed med hensyn til deres behandling . Nogle af fordelene ved denne i henhold til Annals of Oncology undersøgelse , kan nævnes, at patienterne kan tage oral kemoterapi fra privatlivets fred og komfort i deres eget hjem , samt det faktum , at mange mundtlige kemoterapier ( i form af kapsler eller piller ), er mere effektive end traditionelle kemoterapi muligheder . Også har orale kemoterapi vist mindre forekomster af bivirkninger end IV terapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------