Position: hotel888 > 3 >

Fordelene ved microdermabrasion

   Microdermabrasion er en form for kosmetisk kirurgi , der fokuserer på huden resurfacing . Under microdermabrasion proces , undergrave små sterile partikler væk øverste lag af huden . Derefter er en suge anordning, der anvendes til at slippe af med de resterende partikler og døde hudceller . Microdermabrasion er udført for at reparere skader på huden , enten fra ardannelse , akne eller solen. Som med enhver kosmetisk procedure , er der en masse fordele forbundet med microdermabrasion

Fordele


Microdermabrasion er ofte anset for at være en af de mest bekvemme kosmetiske procedurer . Faktisk er den procedure, så hurtig , at det ofte er benævnt " frokosttid ansigtet. " Det er ofte tilbagelagt på under en halv time . Også , microdermabrasion er næsten helt smertefri og ikke-kirurgisk . Så med den manglende tid , der er involveret , samt mangel på smerte , er det nemt at se nogle af de meget åbenlyse fordele ved at have microdermabrasion udført .

Potentielle


Microdermabrasion har til formål at forynge og revitalisere huden , samt øge collagen produktionen ( at skabe en ungdommelig udseende for huden ) . Det har også potentiale til at forbedre hudens ved at fjerne eller kontrollere hudproblemer såsom store porer , tilstoppede porer , trist hud , overbelastet hud , hud med overskydende olie , fine linjer , rynker , acne ar , dårlig hud tekstur , brune pletter og huden misfarvning .

Overvejelser


Der er interesseret i microdermabrasion bør også overveje at få gjort , fordi den har nogle fantastiske fordele, der ikke nødvendigvis er forbundet med det udvendige udseende . Microdermabrasion kan forbedre lymfe flow og cirkulation , som styrker hudens indre sundhed .

Teorier /Spekulation

Microdermabrasion er en bedre løsning end andre hudbehandlinger såsom kemiske peelinger . Efter microdermabrasion processen er færdig , i modsætning til kemisk peeling , kan patienter stadig fortsætte med at bruge eksfoliering af narkotika og gennemgår retinoid narkotikabehandling uden at skulle beskæftige sig med betydelige hudirritationer og problemer .

Effects

Microdermabrasion har nogle andre store , overraskende effekter , der faktisk ikke rigtig har meget at gøre med huden og opretholde en ungdommeligt udseende . Microdermabrasion har vist sig at være positiv for at slippe af med indgroede hår (forårsaget af barbering og voksning håret ) og fastholde barberkniv udslæt under kontrol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------