Position: hotel888 > 3 >

Hvor meget koster en levertransplantation koste ?

   Leveren kan mislykkes af mange årsager . Når det sker , toksiner begynder at opbygge i kroppen . Disse toksiner kan forårsage hjerneskader , koma og død . Når leveren har slået fuldstændig fejl , mange mennesker eneste mulighed er at forsøge at få en levertransplantation

Funktion


En levertransplantation er bogstaveligt talt ved at tage leveren ud af en krop-nyligt afdøde-og placerer det i et andet organ . Hvis levertransplantation er vellykket, vil den nye leveren begynder at filtrere giftstoffer ud af din blodbanen igen . Levertransplantationer er ekstremt dyre , ikke kun fordi proceduren er risikabelt , men også fordi en række andre faktorer kan føje til omkostningerne , såsom medicin er nødvendig for at holde din krop i at forkaste det nye organ , og de behandlinger , der vil være påkrævet , hvis proceduren ender med at blive mere kompliceret , end din læge forudsiger .

Historie


Den første levertransplantation blev udført i 1967 , men patienterne overlevede ikke med nogen regelmæssighed indtil 1980'erne , hvor et lægemiddel kaldet cyclosporin blev opfundet for at holde kroppen at angribe nye leveren . Også omkring dette tidspunkt var metoder opdaget , at ville holde en lever " friske " og brugbar op til 24 timer efter den oprindelige ejer døde . I dag har mere end 35. 000 mennesker havde succes levertransplantationer . Dette er imidlertid en høj-risiko procedure , og permanent øger din forsikring og sygesikringsomkostninger .

Betydning


Når du får en levertransplantation , er dit helbred permanent ændret . Naturligvis at få ikke en transplantation , og prøver at bruge en nødlidende lever også vil medføre større medicinske udgifter , så dette er ikke nødvendigvis en god grund til at give afkald en transplantation . Men når du er regne ud, hvor meget en transplantation rent faktisk vil koste dig , så sørg for at faktor i omkostningerne ved at opretholde en sund ny lever , samt selve selve proceduren .

Effects

Leversvigt forårsager alle slags problemer , fra gulsot til natteblindhed til træthed til koma og død . Selv med en ny lever , kan du opleve nogle af disse symptomer eller behov periodiske behandling for dem , hvis leveren ikke er 100 accepteres eller effektiv i sin " nye " placering . En ny lever kræver en høj grad af årvågenhed og observation for at forhindre tilbagefald eller nye helbredsproblemer.

Misforståelser

Mange mennesker tror, at den største omkostning for en levertransplantation er de penge . De faktiske udgifter til proceduren er mellem $ 100. 000 og $ 400,000 , afhængigt af hvor længe du tilbringer i intensiv pleje og hvad komplikationer under operationen. Du skal dog ikke antage, at disse er de eneste omkostninger. Det er muligt, at du vil være i og ud af hospitalet flere gange som din krop bliver vant til det nye organ , og du bliver nødt til at tage medicin for at forhindre din krop i at afvise det . Vedligeholdelse af din nye leveren og sundhed kan også koste dig snesevis eller endda hundredtusindvis af dollars i løbet af de næste årtier .

Advarsel

Hvis du overvejer en levertransplantation , at du har alle fakta. Må ikke gå i tro, at transplantationen vil løse alle dine problemer , og sørg for at have nogen til at hjælpe dig omsorg for dig selv og din familie hvis det er nødvendigt , mens du på fode igen. Levertransplantationer kan ændre hele dit liv og give dig en ny lejekontrakt på den, men du skal være forberedt på alle de potentielle ulemper og fordele for din transplantation skal blive en succes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------