Position: hotel888 > 3 >

Hvor meget koster en lungetransplantation koste ?

   Prisen for en lungetransplantation, afhænger af , om det er en enkelt-lunge -eller dobbelt-lungetransplantation , hvor meget hospitalsbehandling patienten kræver , og hvor meget de særlige hospitalet, og lægerne betaling for pleje . Mange typer af private forsikringer og statslige sundhed planer give dækning for i det mindste nogle lungetransplantation lægeudgifter , men kan ikke dække alle de dermed forbundne omkostninger

Typer


I 2007 var den gennemsnitlige omkostning for en enkelt-lungetransplantation næsten $ 400. 000, ifølge online ressource Transplant Living . Den gennemsnitlige omkostning for en dobbelt-lungetransplantation , hvor både af patientens oprindelige lunger erstattes med donor lungerne, var omkring $ 550. 000. For en hjerte-lungetransplantation , der involverer transplantation af både en donor hjerte og en enkelt lunge de gennemsnitlige udgifter var omkring $ 875,000 .

Typer


De samlede omkostninger til en lungetransplantation omfatter flere typer af udgifter , såsom diagnostiske tests , udgifter til anskaffelse og transport donororganer , gebyrer for kirurgen og narkoselægen , præ- og postoperativ hospitalsindlæggelse (herunder tid brugt i intensiv afdeling , eller ICU ) , og gebyrer for receptpligtig medicin . For eksempel omfatter de samlede omkostninger ved en enkelt lungetransplantation omkring $ 20. 000 i evalueringen gebyrer , $ 41. 000 til at opnå og forberede en donor lunge , $ 33. 000 i lægens gebyrer og $ 210,000 for udgifterne til hospitalsophold . Det indeholder også omkring $ 65,000 for opfølgende behandling og $ 30. 000 for immunosuppressive lægemidler . Alle disse udgifter kan variere afhængigt af særlig medicinsk udbyder , og længden af hospitalsophold .

Tidsramme


I tillæg til den oprindelige udgifter til lungetransplantation kirurgi , patienter også pådrage årlige omkostninger til opfølgning pleje og receptpligtig medicin . Den immunsuppressive lægemidler , som kræves på en løbende, for at forhindre, at transplantation modtagerens krop fra afvisning af donor lunge eller lunger , kan koste op til $ 30. 000 om året . Lunge transplanterede patienter også pådrage sig omkostningerne ved opfølgende lægebesøg og test for at sikre transplantationen fungerer korrekt , og at fortsætte med at behandle alle relaterede eller underliggende sundhedsmæssige betingelser .

Effects

Udover den væsentlige medicinske udgifter til modtager en lungetransplantation , kan patienterne også blive konfronteret med relaterede udgifter , såsom rejser . Ikke alle sygehus giver de specialiserede pleje, lunge transplantationer kræver , så i mange tilfælde patienter skal rejse til en, der gør . Afhængigt af hvor langt væk fra hjemmet hospitalet er placeret , kan transplanterede patienter nødt til at betale for flybilletterne , samt mad og bolig for familiemedlemmer, der ønsker at være i nærheden af hospitalet , mens patienten er restitueret. Transplanterede patienter kan også have til at tage orlov uden sygeorlov fra arbejde og betale for ekstra børnepasning under deres kirurgi og nyttiggørelse .

Overvejelser

Den medicinske udgifter til lunge transplantationer , herunder honorarer for læge , eksamener , donor lunge forberedelse , hospitalsophold og receptpligtig medicin , kan være mindst delvis dækket af private eller statsstøttet sygesikring . De fleste virksomheder kræver, at transplantationer ske på godkendte sygehuse , og udelukke transplantation omkostninger i forbindelse med en allerede eksisterende helbredstilstand . Nogle forsikringer har også en maksimal fordel for transplantation dækning , mens andre blot kræver patienter til at betale omkostningerne ved co- betalinger og selvrisikoen . Forsikringsselskaberne generelt ikke dækker ikke- medicinsk transplantation omkostninger , såsom rejser , men Transplant Living , der er knyttet nedenfor , tilbyder en liste over ikke-profit organisationer , der kan yde bistand med disse udgifter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------