Position: hotel888 > 3 >

Hvor meget koster et brystløft koste ?

   Sagging bryster pest kvinder rundt omkring i verden . Vægttab , fødsel og manglen på ordentlig støtte kan forårsage strække sig og sagging , og dette kan være næsten umuligt at rette . Mastopexy , eller et brystløft , kan reducere overskydende væv og vende tilbage brysterne til en mere naturlig , munter tilstand . En brystløft kan bidrage til at forbedre en kvindes overordnede udseende og selvværd , selv om proceduren ikke er billigt

Betydning


De fleste kvinder , på et eller andet tidspunkt i deres liv , er velsignet med fuld , faste bryster . Vægtøgning og graviditet er de to mest almindelige årsager til fuld bryster , selv om nogle kvinder naturligvis er prydet med dem . Store , kan sagging bryster være ubehageligt og grimme , og der er få muligheder for at korrigere dette problem . En brystløft er den mest effektive procedure til at reducere den samlede volumen og genoprette korrekt form . Mens en lift ikke er en failsafe fix for sagging , er det en god løsning for svære tilfælde .

Funktion


Et brystløft reducerer sagging og genopretter fylde for dem med en overskydende beløb af løs hud . Under brystløft , måler plastikkirurg brysterne og gør en anker-formet snit omkring areola og ned under brystet . Overskydende hud og væv fjernes , og vævet løftes og trækkes sammen ved incisionen punkter . Huden er derefter sys eller hæftes sammen omkring indsnit . Brystvorten og areola rent faktisk vil blive centreret højere på brystet , og kirurgen vil tilpasse denne i henhold til patientens anatomiske struktur . Breast elevatorer udføres i sterile faciliteter som sygehuse eller ambulant kirurgisk centre , og er normalt udføres under generel anæstesi .

Overvejelser


Mastopexy er en stor kirurgisk procedure og er en kostbar proces . Basisprisen for en normal , ukompliceret mastopexy spænder fra $ 5. 000 til $ 9. 000. Dette gebyr omfatter ikke afgifter for anæstesi eller kirurgiske center , som gennemsnit $ 2. 000. Hvis patienten er interesseret i implantater samt en elevator , eller behov, der findes implantaterne fjernet , omkostningerne stiger tilsvarende . De fleste bryst -lift procedurer dække dag af opholdet og en nat for observation i anlægget for at sikre mod de store komplikationer. Kirurgi gebyrer vil også dække nødvendige genopretning punkter, såsom den indledende opfølgning og bandage ændringer for de første par dage .

Fordele

Lifted bryster kan betyde løftes håb og spiritus for mange patienter . Store , hængende bryster kan være ekstremt pinligt og demoraliserende , og et brystløft kan udrydde disse selvbevidst følelser . Mindre, kan løftes bryster også slippe patienter med rygsmerter og dårlige arbejdsstillinger er forårsaget af meget store bryster . Selv om det kan synes som en kostbar procedure , at fordelene langt opvejer omkostningerne .

Advarsel

Der bør udvises forsigtighed , før de undergik nogen kirurgiske procedure . Som med al anden kirurgi kan der opstå komplikationer. Ardannelse , væske oprustning og asymmetri er muligt, selv om forholdsvis sjældne . Tilbagesøgningen skal tages alvorligt , og mindst 14 dage bør være tilladt , før en ophævelse eller anstrengende aktivitet genoptages .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------