Position: hotel888 > 3 >

Hvor meget koster hår podning koste ?

   Hår podning er blevet en af de mest spurgte-om hår restaurering behandlinger . Med hår podning du nødt til at være opmærksom på de forskellige behandlingsmuligheder denne procedure tilbud . Ved at vælge forskellige typer af hår podning , såsom micrograft eller follikulært enhed poder, er du i stand til at hjælpe, ikke kun din hårgrænse , men også din tegnebog . Hair podning priserne varierer afhængigt af erfaringerne fra den læge , samt placeringen af proceduren

Historie


Gennemgår hår podning plejede at være en smertefuld procedure . Operationen startede med at oprette små huller i hovedbunden ved hjælp af en cylindrisk skalpel . Kirurger så ville tage klumper af hår og placere dem inden for disse huller . Tidligere versioner af denne procedure har ført til resultater , der var grimme og falske samt dyrt med den gennemsnitlige procedure koster $ 20. 000. Teknologiske fremskridt har givet en bedre og mere naturligt udseende hår , og mindske omkostningerne ved proceduren i halve.

Typer


sammenligning af de forskellige typer af hår podning procedurer vil hjælpe dig med at beslutte hvilken procedure der er bedst for dig og for dit budget . Follikulært Unit Transplantation er gjort ved at flytte til din hovedbund visse hårsække , der indeholder mere end ét hår . Follicular Unit omplantning producerer de mest naturligt udseende udseendet af alle hår podning teknikker . Da mere end én session ofte er nødvendig for at afslutte denne procedure , kan omkostningerne hurtigt stige . Follicular Unit transplantere gennemsnit $ 7. 000 per session , og patienterne som regel brug for en til tre sessioner .

Dobbelt follikulære enheder ( DFU ) og Triple follikulære enheder ( TFU ) er to andre typer af hår podninger til rådighed. De podninger er placeret på hårgrænsen i rækker , dobbelt enheder involverer to rækker og tredobbelte enheder bruger tre rækker . Et af disse møder er sammenlignelig med flere af de Follicular Unit Transplantation , og dermed gøre DFU og TFU procedurerne mere omkostningseffektive . Prisen for disse to procedurer er mellem $ 4. 000 og $ 9. 000 , men de fleste patienter kun brug for én session , og spare op til 14,000 dollar i forhold til Follicular Unit Transplantation .

Tidsramme


Varigheden af de faktiske podning procedure vil blive bestemmes af det samlede beløb af transplantater , der skal anvendes . I gennemsnit vil podning tage 5 timer og du er i stand til at vende hjem efter operationen . Du vil være i stand til at genoptage dine daglige opgaver efter 24 timer og inden for 2 uger sting vil blive fjernet . Forvent at vente 5 til 6 måneder før din podet hår er fuld-længde .

Betaling for hår podning kan ske enten up-front eller via betaling planer , der er oprettet gennem kirurg kontor . Mange hår-podning centre vil give dig mulighed for at finansiere den procedure direkte i stedet for gennem en tredjepart .

Antallet af sessioner er nødvendige , samt antallet af podninger for hver session vil være afgørende for din endelige omkostninger . Den gennemsnitlige session koster mellem $ 4. 000 og $ 10. 000, som omfatter anlæg gebyrer . I din samråd , diskutere antallet af sessioner behov samt antallet af podninger for at få en idé om den endelige pris .

Overvejelser

Micrografting tager strimler af donor hår , med den vedhæftede væv , og derefter skærer hår ud af vævet , som regel uden hensyn til ømhed af follikulært røret . Denne procedure er normalt hurtigere og kræver ikke så meget mand-power som Follicular Unit omplantning , hvorved der spares penge . I gennemsnit denne procedure koster $ 3. 000 og nogle gange kræver kun en session . Men denne procedure giver ikke den maksimale hår tæthed nødvendig for at dække skaldede pletter og er ganske smertefuld .

Mens Follicular Unit transplantere kan koste op til $ 21. 000 personer, de endelige resultater omfatter en sund hovedbund og et tæt hårlag dækning . Denne procedure sparer de fleste patienter penge, fordi de ikke behøver at vende tilbage til mere vin , i modsætning til micrografting teknik , som nogle patienter vender tilbage 04:58 gange så deres hårtab stiger .

Fordele

Hår podning udgifter et gennemsnit på $ 10. 000, men denne ene gang investering vil give fremragende resultater uden en vedvarende økonomisk byrde . Hår udskiftning systemer såsom cremer , shampoo og oral medicin kræver konstant brug . I gennemsnit folk, der bruger hår udskiftning behandlinger bruger $ 1. 200 om året på disse produkter . Efter 20 år , kan du bruge op til $ 24,000 på håret ombytningsvarer. Mens håret podning er en upfront udgift , resultaterne er permanente , så det er ofte en klog finansiel beslutning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------