Position: hotel888 > 3 >

Hvor meget koster plastikkirurgi koste ?

   Ligegyldigt hvad kirurgisk teknik du har gjort , er det kommer til at koste dig . En kirurg tid kommer ikke billigt , og mellem diskutere kirurgi , der kommer i forbindelse med behandling og har opfølgende besøg , bruger du en masse af den tid . Mere enkle kosmetiske behandlinger såsom hud resurfacing og kemiske peelinger koste en hel del mindre , men kan stadig være ganske pebret

Du skal bruge: .
kold pack
hysterektomi litteratur .

funktioner


Plastikkirurgi er en betegnelse for medicinsk procedurer med henblik på at forbedre udseende eller funktion af dele af kroppen . Det kan være lige fra simple hud behandlinger koster mindre end $ 100 dollars for at udarbejde rekonstruktiv procedurer koster mange tusinde . Omkostningerne ved en plastikkirurgi teknik er bestemt af at det er vanskeligt af proceduren , den tid det tager , at antallet og kvaliteten af teknikere er nødvendig for at gøre det , og efterspørgslen efter operationen . En simpel hud behandling , der kan udføres af en tekniker i en halv time vil koste en brøkdel af , hvad en kompleks rekonstruktionskirurgi kræver et helt team af højt kvalificerede læger vil koste . I 2007 i USA , næsekorrektion og brystforstørrelse hver løb omkring $ 3. 800 i gennemsnit , fedtsugning omkring $ 3. 000 og den mindre komplekse Botox procedure omkring 500 dollar .

Typer


De to hovedtyper af plastikkirurgi er kosmetiske og rekonstruktive . Rekonstruktionskirurgi korrigerer alvorlige problemer . Brænd ofre , folk med medfødte lidelser som spalte ganer og ofre for alvorlige ulykker er kandidater til rekonstruktionskirurgi . Kosmetisk kirurgi er hvad de fleste mennesker forbinder med begrebet " plastikkirurgi . " Det indebærer rent æstetiske behandlinger har til formål at forbedre en persons udseende , ændre formen af kroppen eller modvirke effekten af befolkningens aldring . Kosmetisk kirurgi kan være så lille som en kemisk peeling for at reducere acne ardannelse eller involvere en omlægning af en persons hele ansigtet igennem mange kirurgiske procedurer .

Fordele


rekonstruktionskirurgi giver folk mulighed for at leve en mere normal tilværelse . En læbe eller gane , for eksempel , vil gøre det svært for en baby til foder eller lære at tale ordentligt, og kan føre til social udstødelse , fordi af udseendet af tilstanden . Ved at behandle det med rekonstruktionskirurgi, kan lægerne sikre, at barnet har en normal , sundt liv . Hvis nogen har haft en alvorlig traume , der har knust en knogle eller på anden måde beskadiges en kropsdel så dårligt , at det ikke kan helbrede normalt eller arbejde ordentligt , kan en genopbyggende kirurgen være i stand til at samle det stykke for stykke og gendanne den . Mange mennesker rapport ydelser fra kosmetisk kirurgi også. De kan have mere selvværd og selvtillid eller føle sig mere ønskværdigt . Aktører og andre mennesker, hvis karrierer afhænger af deres optrædener , kan have flere muligheder for efter en plastikkirurgi .

Størrelse

Der var mere end 11 millioner kosmetisk plastikkirurgi procedurer i USA i 2007. Ud af disse blev de fleste ( næsten 10 millioner) mindre procedurer , såsom Botox og kemiske peelinger . Kvinder undertal mænd med næsten 10 til 1 i kosmetiske operationer. Der var omkring 5 millioner rekonstruktionskirurgi procedurer , næsten 4 millioner , som var til tumor fjernelse . Alle fortalte , plastikkirurger opkrævet mere end 12 milliarder dollars dollars for procedurer . Populariteten af kosmetisk kirurgi er stigende på en høj , med 59 % flere operationer , der udføres i 2007 end i 2000 .

Advarsel

Mange mennesker går ind for kosmetisk kirurgi i udlandet eller i reduceret sats på hjemmemarkedet klinikker , hvor det er billigere . Desværre , nogle gange får substandard behandling , der fører til ardannelse og deformitet . En forkludrede kirurgi kan endda føre til alvorlig infektion eller død . Ligegyldigt hvor du går til plastikkirurgi , skal du sørge for at gøre din forskning !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------