Position: hotel888 > 3 >

Hvor meget ved hår implantater koste ?

   Udgifter til hår implantater er bestemt af mængden af hår , der skal transplanteret , samt andre faktorer . Hår implantater give nogle mennesker til at genvinde selvtillid og en ungdommeligt udseende . Her er nogle af de forskellige typer af hår implantater , og hvordan de varierer i pris og resultater

Tidsramme


Den gennemsnitlige varighed af en enkelt session er mellem 5 og 10 timer. Resultaterne kan begynde at vise senest tre måneder efter, at alle procedurer er afsluttet . Udgifter til hår implantater er bestemt af det samlede behov for tid og sessioner . Den gennemsnitlige pris for hver graft bruges under en session er $ 6 kan prisen være lavere for dem, der kræver mange sessioner .

Overvejelser


Prisen for hår implantater er beregnet ved at det samlede antal af nødvendige podninger . Hvis du har overdreven halvskaldet , kan omkostningerne dog være $ 7. 000 til $ 10. 000. Hår implantater ikke kræve løbende sessioner eller årligt udskiftninger , så du spare omkring $ 1. 800 sammenlignet med ikke-kirurgiske hår-restaurering behandlinger , der kræver udskiftninger og specielle grooming .

Typer


Der findes tre hovedtyper af hår implantater . Den første er Single Hair Follicular Unit , som transplantater en enkelt hår på et tidspunkt . Denne procedure anvendes primært til at danne fine streger og blødere kanter . Den anden procedure kaldes follikulære enheder , som transplantater to hår på et tidspunkt for en tættere udseende . Den sidste procedure er den ændrede Follicular Unit . Med denne procedure , er 03:57 hår bruges til at tilføje bulk .

Advarsel

Vælg en kirurg , der har specialiseret sig i håret implantater og har stor erfaring . En risiko for , at proceduren er yderligere hårtab . Ardannelse i det område, hvor håret er hentet , samt blødning og infektion , er almindelige risici . Ikke efter lægens postoperativ ordrer vil øge din risiko for negative bivirkninger .

Misforståelser

Hår implantater er ikke den ideelle fremgangsmåde for alle . Hvis du har typisk mandlig-mønster skaldethed , vil denne procedure giver de bedste resultater. Men hvis du har hårtab over hele hovedbunden , vil hår implantater ikke give positive resultater. Inden for seks måneder, vil positive resultater være fremherskende , og-ved at følge lægens ordre-dit hår vil vokse jævnt og sundt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------