Position: hotel888 > 3 >

blindtarmsbetændelse angreb symptomer

   Din appendiks , en lille rørformet pose forbundet til højre side af din øvre kolon , tjener ikke kan iagttages nogen formål , men det kan forårsage en masse problemer , hvis det bliver inficeret . De fleste mennesker vil aldrig have nogen problemer med deres bilag , men for dem, der gør det, kan smerten være ulidelig , og de skal modtage lægehjælp omgående for at holde tillægget fra sprænges

Funktion


Blindtarmsbetændelse er navnet givet betændelse og infektion i tillægget . Selv om mange oprindelige årsager til blindtarmsbetændelse gå udiagnosticeret , på et tidspunkt , bliver der forbinder røret mellem tillæg og colon blokeret med enten hærdet slim eller afføring , og som følge heraf , begynder den normale bakterier i tillægget til at formere sig , og med ingen steder at gå , bakterierne forårsage tillægget til at svulme op , hvilket fører til mavesmerter .

Tidsramme


Fra starten af abdominal ubehag til den kritiske fase af blindtarmsbetændelse , når patienten er taget til hospitalet i stærke smerter , en par timer eller længere kan passere , afhængigt af satsen for at sprede infektionen . Hvis du har mistanke om at du eller et familiemedlem er ramt af blindtarmsbetændelse , skal du ikke tøve med at ringe til din læge .

funktioner


En blindtarmsbetændelse angreb sædvanligvis følger almindelige symptomer , selv om nogle angreb efterligne andre abdominale forhold . Patienten kan lide et tab af appetit og kedelig smerte breder sig fra nær navlen til den nederste højre side af maven . Patienten kan opleve enten diarré eller forstoppelse , og overdreven gas er fælles . En lav-feber kan være til stede med tilhørende kvalme og svær kramper som tillægget fortsætter med at svulme op og fylde med pus .

Overvejelser

Selv om et tillæg angreb kan ramme alle , det er lidt mere almindelig i alderen 10 og 30 og i kræftpatienter og traumepatienter med en nyere historie af abdominal infektion . Uden operation for at fjerne en inficeret tillæg , det vil sandsynligvis sprænges , sprede smitte hele underlivet . Dette er en medicinsk nødsituation .

Forebyggelse /Solution

Ring til din læge straks , hvis du oplever symptomer på blindtarmsbetændelse . Hvis du er usikker , så prøv et par simple tests . Forestil dig en linje mellem toppen af din højre skinkeben og din navle . Tryk på maven halvvejs på denne linje . Under et tillæg angreb , vil området blive møre, men smerten bliver værre , hvis du slipper trykket hurtigt . Pludselige bevægelser øger smerten , men liggende på din venstre side , med knæene trukket op kan lindre nogle af de ubehag .

Advarsel

Ligegyldigt hvor mange symptomer, du gør eller ikke har , der matcher symptomerne på blindtarmsbetændelse , bør enhver svære mavesmerter blive undersøgt af en læge . Må ikke vente , indtil åbningstid , hvis angrebet sker om natten . En sprængt blindtarm er et stort medicinsk problem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------