Position: hotel888 > 3 >

der opfandt kosmetisk kirurgi ?

   Fra næse job til Botox , er kosmetisk kirurgi er blevet et fænomen , især i USA . Som Baby Boomers viser fortsat tegn på deres alder , de fortsætter med at kæmpe tilbage med et arsenal af kemikalier og kirurgiske procedurer har til formål at hjælpe dem med at holde udkig unge i de kommende år . Hvis du spekulerer over , hvordan alt dette aktivitet begyndte , er du nødt til at gå tilbage mange tusinde år

Historie


Kosmetisk kirurgi er en udløber af plastikkirurgi . Plastikkirurgi faktisk startede i Indien omkring 800 f. Kr. Selv om metoder ikke var fremskreden , blev de til formål at forbedre de fysiske funktioner forårsager sundhedsmæssige problemer. Hud tilskud var en af de tidligste former for plastikkirurgi praktiseres . Dr. John Peter Mettauer var en af de første store navne i plastikkirurgi i USA takket være hans udvikling af ganespalte kirurgi i 1827 . Efter første verdenskrig , mange hjemvendte soldater der kræves plastikkirurgi til at behandle deres skader. Men den virkelige storhedstid plastikkirurgi begyndte i 1960'erne og 1970'erne, hvor en bredere gruppe af forbrugere var i stand til at få adgang til fordelene. Med boomer indkomster i 1980'erne begyndte plastikkirurgi forgrener sig ud i kosmetisk kirurgi , som er blevet utroligt populære i dag .

Størrelse


Hvert år i USA mere end 11 millioner kosmetisk kirurgi er blevet udført . Ikke alle disse indebærer " at gå under kniven . " Den største andel af procedurer , såsom Botox indsprøjtninger eller microdermabrasion , ikke kræver nogen form for kirurgi . Mellem 1997 og 2005 , udførte antallet af kosmetiske operationer faktisk steget med 444 procent . Fedtsugning , næse job og bryst udbygninger er de hyppigst udførte kirurgiske indgreb , mens kemisk peeling , microdermabrasion var Botox og Restylane de mest populære ikke- kirurgiske procedurer .

Typer


Som tallene ovenfor viser , omfavner kosmetisk kirurgi en bred vifte af forskellige typer af procedurer. Forskellen mellem disse procedurer og disse er klassificeret som plastikkirurgi er deres medicinsk værdi . De fleste næse job er gjort for ikke -medicinske årsager , så de er klassificeret som kosmetisk kirurgi . Blandt de andre former for procedurer fundet i denne kategori vil være nogle bryst reduktion kirurgi ( selvom disse kan gøres af lægelige årsager i nogle tilfælde ) , maveplastik , collagen indsprøjtninger , hage augmentation , ansigtsløftning og øjenlåg kirurgi .

Fordele

Selvom den sjældent udført af medicinske grunde , kan kosmetisk kirurgi have mange fordele for patienterne . For én , rapporterer de fleste et løft i deres tillid . Hvis du har en næse , der er for spidse eller en hage , du synes er ikke-eksisterende , kan dette påvirke den måde , du føler om dig selv . Korrigering af disse opfattes defekter kan forbedre dit selvbillede dramatisk . De fleste af de procedurer, der forlader patienterne ser bedre . Fedtsugning , for eksempel , hjælp kan eliminere lommer af fedt , der ville være utiltalende . Ansigtsløftning kan hjælpe med at reducere forekomsten af rynker og gøre patientens ansigt til at se yngre ud.

Overvejelser

På trods af de fordele, der er ulemper ved at overveje så godt. Den første ulempe er prisen . Sygesikring sjældent dækker udgifter til kosmetisk kirurgi så hele velvoksen regningen skal betales out-of-lomme eller finansieret gennem kirurg kontor . Komplikationer kan forekomme, hvilket kan føre til infektioner , deformiteter og endda død . Plus , kan resultaterne ikke være tilfredsstillende , især for patienter, som havde urealistiske forventninger . Tilfælde af kosmetisk kirurgi afhængighed er også blevet rapporteret . I disse tilfælde har patienter mange procedurer gjort , men er aldrig tilfreds nok med resultatet , så de vender tilbage til mere kosmetisk kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------