Position: hotel888 > 3 >

hvad er ægcellen overførsel ?

   Ovum overførslen er en procedure, der tager en sund , befrugtede ægceller og transplantationer det ind i livmoderen af en anden kvinde . Denne procedure er nonexperimental og har været gjort med succes i mere end 20 år som et middel for barnløshed

Misforståelser


Ovum overdragelse er ikke blot en overførsel af en ægcelle , som navnet antyder . Overførslen sker fem dage efter ægget er blevet befrugtet . Dette gør den faktiske overførsel genstand et foster . Ifølge Dr. John Buster , en af initiativtagerne til teknik , var navnet ægget overførsel vedtaget for at holde offentligheden fra at være bange for manipulation af embryoner .

Funktion


Ovum overførslen er udført , når en kvinde er infertile-det giver hende mulighed for at bære et foster . Dette kræver en kvinde at donere hendes æg . Processen begynder , når donor er befrugtet med sæd fra ufrugtbar kvindes mand . Dette befrugtning ikke kræver operation . Lægen inseminates donor med et rør af sæd , der er blevet omhyggeligt screenet for sygdom . Donoren venter derefter fem dage , og vender tilbage til klinikken . Væsken i hendes livmoder er skyllet ud med et kateter , og at væsken er screenet for et foster . Hvis man er fundet, ufrugtbare kvinde kommer til kontoret og er implanteret med embryonet , ligesom donor var insemineret .

Historie


I 1978 , Richard Seed , en husdyr konsulent , og hans bror , Dr. Randolph Seed , begyndte at formulere en plan om at bringe ægget overførsel fra dyr verden til den menneskelige én. De begyndte Fertilitet og Genetik forskning med dette mål, og fik tilladelse til at begynde menneskelige forsøg i 1983 . Virksomheden screenes hundredvis af potentielle ægget donorer ned til 42 egnede donorer og begyndte processen . Resultaterne af de kliniske forsøg resulterede i nogle graviditeter og nogle komplikationer , og proceduren blev ikke populær i USA Det er fortsat skal udføres lejlighedsvis , men har ikke opnået den popularitet af in vitro -befrugtning .

Fordele

For en kvinde , der ikke producerer æg på grund af en hormonel ubalance , tidligere operationer eller sygdomme , er ovum overføre en chance for at bære en baby , der er genetisk forbundet med kvindens ægtemand . Det er også generelt billigere end in vitro- befrugtning , og det kræver ingen medicin eller kirurgi .

Overvejelser

I de kliniske forsøg , var der nogle sunde graviditeter , der førte fra ægget overførslen . Der var også nogle komplikationer . Under de kliniske undersøgelser , været en af de æg donorer gravide efter indgrebet . Tyve procent af ægget donorer stod tilbage med en infektion efter indgrebet . For infertile kvinder , var succesraten lav . Ud af 42 æg overførsler , kun seks var i stand til at få gravide gennem proceduren og bære graviditeten til sigt . To andre kvinder aborteret og resten af kvinderne var ude af stand til at blive gravid igennem ægcelle overførsel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------