Position: hotel888 > 3 >

hvad er en mini- maveplastik ?

   Plastikkirurgi er blevet stadig mere populært i de senere år , efterhånden som flere er lagt vægt på udvendige udseende . En tynd , fit krop skildrer ungdom og vitalitet og er særdeles ønskeligt for mange mennesker . En mini Fedtsugning er en populær , minimalt invasiv procedure, som fjerner overskydende hud og fedt fra den nederste del af maven og resulterer i en blødere , fladere mave . Dette kan være en løsning for folk, der har forsøgt forgæves at opnå en glat mave gennem kosten og motion alene

Betydning


Idealet om en tynd , flad mave er noget, mange mennesker aldrig opnå. Prøv som de kunne , ikke størrelsen af kost og motion kan perfekt, at ideelle krop type . En mini Fedtsugning giver det glatte , defineret udseende uden stress i en anstrengende kost og motion rutine . Komplet abdomioplasty procedurer ar patienten fra hofte til hofte , mens mini maven kun putter efterlade et lille ar over pubesområde . Kombinationen af en flad mave med en minimal ardannelse gør dette til en af de mest populære plastikkirurgi procedurer for de berørte med deres underliv .

Funktion


En delvis maveplastik involverer små snit i den nederste bækken området at løsne huden mod musklen . Bugvæggen muskler er så sys sammen igen , hvis de er alvorlig adskilt , og eventuelt overskydende fedt fjernes fra området . Huden er derefter trukket stramt, og den overskydende klippede væk . De snit bliver derefter syet sammen igen , og patientens navle placering justeres om nødvendigt . Denne procedure er udført under ledelse af en autoriseret plastik kirurg i en kirurgisk sterilt medicinsk kontor .

Overvejelser


En mini Fedtsugning , selv om mindre indgribende end en fuldstændig Fedtsugning , er fortsat en kompliceret kirurgisk procedure . Korrekt præparater skal tages for at sikre, kirurgi går godt og helende tid er minimal . Vær sikker på at spise rigtigt og ikke gør brug overdrevent i ugen før operationen . Hold en forsyning af løsthængende tøj på hånden , samt et par køleelementer i fryseren . Opsving vil tage uger for de fleste patienter , selv om en gradvis tilbagevenden til normale aktiviteter er muligt inden for 10 til 15 dage . Også, at proceduren er ikke billig , men koster typisk mindst flere tusinde dollars

Fordele

Abdominalplastik er langt den mest effektive måde at en tynd , flad mave . Kirurgen kan forme og manipulere maven til den ideelle form og form efter patientens krop type . Disse resultater er sjældent opnås , selv for naturligt tynde , passer folk . Maveplastik også bidrage til at tone og styrke bugvæggen for dem , der har haft overskud udspænding af vægge, som gravide kvinder . Kirurgen vil trække væggene sammen igen og blonder dem tilbage sammen med en serie af stærke sømme , genoprette korrekt anatomisk struktur og styrke .

Advarsel

Mini maveplastik bør aldrig afvises som mindre kirurgiske indgreb . Mens den procedure kunne minimalt invasiv , er det stadig en større kirurgisk procedure komplet med anæstesi og inddrivelse tid . Der bør udvises forsigtighed for at undgå unødig psykisk og fysisk stress post -op til at fremskynde inddrivelsen tid og undgå komplikationer . Infektioner og blodpropper kan forekomme.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------