Position: hotel888 > 3 >

hvor mange år tager det at blive en kirurg ?

   I USA alene , gennemgå omkring 20 millioner mennesker kirurgi hvert år . Disse operationer er håndteret af veluddannede læger kendt som kirurger . Mens stadig enhver type læge kræver mange års træning , skal kirurger fuldføre en af de længste uddannelse regimer på det medicinske område

Typer


Udtrykket " Kirurgen " er en beskrivelse af en person , der bruger invasive metoder til behandling af patienter « sygdomme eller skader . Men de fleste af kirurger specialiseret i visse dele af kroppen . For eksempel er der hjerte- kirurger , tyktarms- kirurger , og hjerne kirurger , for blot at nævne nogle få . Fordi disse dele af kroppen er så komplekse, må en kirurg har stor viden . Generelle kirurger har tendens til at udføre mere rutineprægede operationer , såsom brok -operationer. Andre kirurger er uddannet til at håndtere traumer eller ER operationer .

Tidsramme


For at blive en kirurg , en studerende skal skelne sig selv fagligt som en bachelor , så hun kan tjene en eftertragtet plads i medicinsk skole . Selvom det ikke er nødvendigt at større i pre-MED , en stærk baggrund inden for naturvidenskab giver fordele for medicinsk skole . Fire år på college bliver efterfulgt af fire års medicinsk skole (to år i klasseværelser og to år i medicinsk rotationer få hands -on erfaring ) . Det næste skridt er et- års praktik efterfulgt af op til otte år som en hjemmehørende. Samlet set vil processen tage 11 til 17 år, afhængigt af det kirurgiske speciale .

Overvejelser


Hvis du er interesseret i at blive en kirurg , du står over for nogle forhindringer . American College of Surgeons påpeger , at ikke alle lægestuderende er i stand til med speciale i kirurgi . Du skal have god smidighed i begge hænder , for én. Derudover skal du være i god fysisk helbred . Fordi nogle operationer kræver timers stående og hælder over operationsbordet , skal du være i stand til fysisk håndtere disse betingelser . ACS forklarer også , at mange mennesker, som planlægger at specialisere sig i kirurgi ændre mening efter en kort tid .

Historie

Kirurgi er en af de ældste former for medicinsk praksis . Så tidligt som 6500 f. Kr. , viser tegn tidlige mennesker brugte trepanation . Dette er en kirurgisk metode , hvor en hullet er skåret ind i kraniet for at mindske trykket på hjernen . Aztekerne forstod at indstille brækkede knogler til healing , og meget af den vestlige civilisation engang praktiseret en primitiv form for kirurgi er kendt som åreladning med igler .
Kirurgi var meget anderledes end moderne metoder , selv i det 13. århundrede , da de fleste kirurger til militæret havde civile job som barberer . Husk på, de fleste af disse tidlige operationer ikke har gavn af anæstesi , som ikke er blevet almindeligt brugte indtil midten af det 19. århundrede .

Potentielle

Ifølge Bureau of Labor Statistics , vækst i alle kirurgiske områder forventes at stige til en højere sats end andre erhverv i USA i 2016 . Årsagerne er de samme for de fleste medicinske erhverv : en aldrende befolkning kræver mere kirurgiske procedurer og fører til større pension kirurger , hvis spots skal udfyldes . Den BLS rapporterer også den gennemsnitlige løn for en kirurg i 2006 var omkring $ 250. 000. Nogle kirurgiske specialer opnår højere løn , dog .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------