Position: hotel888 > 3 >

hvor meget koster gastrisk bypass operation koste ?

   Med succes tabe sig, de fleste mennesker gavn af at spise en sund kost og udøver regelmæssigt . Men for mange andre mennesker , kan hverken kost eller motion løse deres problemer med kropsvægt . Gastrisk bypass operation blev udviklet til behandling af sygelig fedme hos mennesker , der ikke er i stand til at tabe sig gennem kost og motion alene

Historie


En type fedmekirurgi først udviklet i 1960'erne , gastrisk bypass procedure afhængig delvis maven fjernelse til at hjælpe overvægtige personer tabe sig permanent . Ved at reducere størrelsen af patientens mave , mængden af mad en person kan spise , er begrænset , og hun er derfor mere tilbøjelig til at tabe sig . Ud over vægttab , hjælper den procedure, mindsker niveauet for medicinske problemer såsom forhøjet blodtryk , hjertesygdomme og diabetes .

Overvejelser


På trods af dens fordele , gastric bypass kirurgi er ikke den rigtige løsning for alle overvægtige patienter . For at kvalificere sig til driften , skal patienten i alderen 18 og 65 , har været overvægtige i mindst fem år, har ikke tidligere alkoholmisbrug , og ingen ubehandlet depression eller andre psykiske lidelser . Hertil kommer , på grund af risiciene i forbindelse med den procedure, der skal gastric bypass operation kun betragtes som personer med et body mass index ( BMI ) over 39 .

Fordele


Personer , der gennemgår gastrisk bypass-operation typisk taber 50 til 60 procent af deres kropsvægt inden for de første to år . Hvis en ordentlig kost og motion regime følges , de fleste mennesker er i stand til at holde vægten off . Proceduren er også vist sig at hjælpe med at forhindre , behandle og selv løse forhold som voksen-debut diabetes , obstruktiv søvnapnø og reflukssygdom . Og efter gastric bypass procedurer rapport fleste patienter større mobilitet og øget lykke .

Misforståelser

Med en gennemsnitlig pris på $ 15. 000 til $ 25. 000 gastric bypass kirurgi er bestemt ikke billigt . Mange mennesker fejlagtigt tror, at forsikringsselskaberne ikke vil dække gastric bypass procedure . Men mange politikker ikke dækker behandling af sygelig fedme . For gastrisk bypass-operation , der skal godkendes , vil de fleste forsikringsselskaber kræver, at enkelte til at fremlægge detaljerede optegnelser af kost og sygehistorie . Hertil kommer , kan forsikringens udbyderen også anmode patienten om at forelægge visse læge-og /eller psykologiske tests . For patienter nægtet forsikring, kan driftsomkostninger normalt finansieres og udbetales i månedlige rater .

Advarsel

Som med enhver form for kirurgi , gastrisk bypass procedure har både fordele og ulemper . Selv om operationen kan resultere i vægttab og nedsat medicinske risici , kan sundhedsmæssige problemer såsom mave lækage , infektion , galdesten og ernæringsmæssige mangel også forekomme . Hertil kommer , dør 1,5 procent af alle personer , der gennemgår en operation efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------